WORKSHOP ONLINE

Detta intensiva digitala träningsläger (Live ONLINE) ger dig en grundläggande introduktion till fastighetsinvestering.
Du får
konkreta verktyg och nycklar till hur du kommer igång på ett tryggt och säkert sätt - oavsett tidigare förkunskaper. Steg för steg får du lära dig hur du bygger en egen lönsam fastighetsportfölj, gör fördjupade analyser och beräkningar samt hur du finansierar dina investeringar och mycket, mycket mer. 

Vår Workshop ONLINE hålls vid fasta kurstillfällen och är LIVE sänd (samtliga webinartillfällen spelas även in). 

PROPERTY BOOTCAMP (LIVE ONLINE)

EFTER AVSLUTAD KURS HAR DU:

Klargjort din personliga investeringsstrategi

Förståelse för fördjupade analyser och beräkningar på investeringar och fastighetsaffärer

Förståelse för hur du adderar förväntade värdeökningar

Förståelse för investerings- och fastighetsprocessen i UK

Förståelse för skatter, lagar och regelverk

Förståelse för finansieringsprocessen och skatteregler

Ett nytt professionellt affärsnätverk

NIVÅ 1

NYBÖRJARE

MÅLET

DIN INVESTERINGSPLAN

KURSLÄNGD

6 WEBINAR OM  CA. 1-2 TIM

PLATS

ONLINE (LIVE)

VAD ÄR DETTA FÖR KURS?

Under detta intensiva digitala träningsläger (Live ONLINE) får du konkreta verktyg och nycklar till hur du kommer igång och investerar i fastigheter. Vi går igenom steg för steg hur du bygger en egen lönsam fastighetsportfölj, gör fördjupade analyser och beräkningar på fastighetsaffärer. Du får även svar på hur du finansierar dina investeringar och mycket, mycket mer. 

VAD INGÅR?

Utöver att du under 2 veckor får utbildning och mentorskap av våra kursledare som själva är professionella fastighetsinvesterare så ingår även en exklusiv kursgrupp där du har möjlighet att nätverka och lära känna andra fastighetsintresserade. Under kurstiden är även kursledarna aktiva och tillgängliga för frågor i denna kursgrupp.

Det ingår även en rad bonusar:

 

• En nedladdningsbar Workbook
 

• Exklusivt inspelat kursmaterial (3 tim)

 

• Räkneverktyg och checklistor

• Inspelning av samtliga Webinartillfällen     samt obegränsad tillgång till detta     

   material 

VEM PASSAR KURSEN FÖR?

Denna intensivkurs passar dig som är nyfiken på fastighetsinvestering och är i början av din investerarkarriär. Inga förkunskaper krävs för denna kurs. Kursledarna är själva professionella investerare och har mångårig erfarenhet från den internationella fastighetsmarknaden. De guidar dig på djupet genom alla grundläggande principer du behöver ha i åtanke, oavsett fastighetsmarknad. Dessutom kommer du få fördjupad insikt och förståelse för fastighetsmarknaden och investeringsprocessen i UK.

NÄR STARTAR KURSEN?

Vi håller vår Property Bootcamp ONLINE vid fasta kurstillfällen vid flera olika datum. Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information om aktuella kursdatum och hur du anmäler dig. 

VART GÅR KURSEN?

Utbildningen löper under en 2 veckors period och sker i form av ONLINE undervisning via ett antal Live sända Video möten (6 st. möten om ca. 1-2 tim/ st.) Teori varvas med praktiska övningar och öppna frågestunder. Du kommer dessutom att ta fram en egen individuell investeringsplan. Samtliga LIVE Webinar spelas in och finns tillgängliga att ta del av även i efterhand.

VARFÖR SKAPADES DENNA KURS?

På grund av Coronapandemin har vi tvingats ställa in samtliga våra event och utbildningar i fysiskt format. Det här digitala träningslägret ersätter vår tidigare fysiska helgkurs/Workshop (Property Masterclass).

Många drömmer om att framtidstrygga sin ekonomi genom att investera i fastigheter, men upplever att det är svårt att komma igång. Vi vet av egen erfarenhet att det kan vara svårt att veta vart du ska börja, att behålla momentum, hitta finansiering och lyckas rekrytera rätt team av experter på den internationella fastighetsmarknaden. Den här kursen ger dig den ultimata kickstarten inom fastighetsinvestering. Utöver att du får full förståelse för vad som krävs för att lyckas göra framgångsrika fastighetsaffärer så
tar vi även fram din egen unika investeringsplan tillsammans. Dessutom ingår medlemskap i ett exklusivt affärsnätverk du kommer ha stor glädje och nytta av på din fortsatta fastighetsresa.

Property Bootcamp innehåll

Under detta intensiva digitala träningsläger (Live ONLINE) får du konkreta verktyg och nycklar till hur du kommer igång och investerar i fastigheter. Vi går igenom steg för steg hur du bygger en egen lönsam fastighetsportfölj, gör fördjupade analyser och beräkningar på fastighetsaffärer. Du får även svar på hur du finansierar dina investeringar och mycket, mycket mer. 

Den här kursen ger dig den ultimata kickstarten inom fastighetsinvestering. Utöver att du får full förståelse för vad som krävs för att lyckas göra framgångsrika fastighetsaffärer så tar vi även fram din egen unika investeringsplan tillsammans.

KURSINNEHÅLL

Det här ingår i Property Bootcamp

2 veckor mentorskap av professionella investerare

6 Webinar Live ONLINE (vi erbjuder flera kurstillfällen) 

Inspelning av samtliga Webinartillfällen

Teori och praktiska övingar

Fördjupade analys- och kalkylverktyg

Exklusiv kursgrupp

Workbook inkl. individuell investeringsplan

PASSAR ALLA SOM VILL HA PASSIVA INKOMSTER

Henry rekommenderar Property Effect till alla som vill skapa passiva inkomster. Under kursen har han fått göra egna beräkningar och känner sig trygg i att själv komma igång med egna investeringar.

INSPIRATION OCH TRYGGHET

Efter att ha deltagit i en heldagskurs känner sig Hedvig inspirerad och har en större trygghet i att börja med egna investeringar. 

DE GÖR DET MED HJÄRTAT

På resan till att bli professionell investerare har Camilla stött på många utbildningsanordnare. Få av dessa brinner för att du verkligen ska lyckas på samma sätt som Property Effect gör. 

Är fastighetsinvestering något för dig?

Här tar du reda på det och kommer igång helt utan kostnad!

Här berättar några av våra tidigare kursdeltagare vad de tycker om Workshopen.

Det här säger våra kursdeltagare

PROPERTY EFFECT

UTBILDNINGAR

RESURSER

EXTRA

  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

©2019 Property Effect