top of page

Öppen frågestund (Q&A) 5 Maj 2020
Nu är det äntligen dags för vår populära LIVE Q&A frågestund ONLINE igen. Varje månad håller vi denna öppna frågestund i webinar format, där du har möjlighet att ställa ALLA frågor du har kring fastigheter och fastighetsinvestering direkt till vårt team av experter som själva är professionella fastighetsinvesterare. Du kan naturligtvis även vara med under frågestunden UTAN att ställa frågor.

Eftersom vi håller till online kan du delta var du än befinner dig. Vi håller på i 1 timme tisdag den 5 maj mellan kl. 19.00 - 20.00.


OBS! Du ställer naturligtvis dina frågor helt anonymt om du önskar.

Du kan naturligtvis vara med under webinaret utan att ställa frågor.

Att ta del av andras frågor och svar är alltid mycket värdefullt! Ibland kanske du inte ens vet alla frågor du behöver ställa, men då kanske någon annan har kommit att tänka på dem istället. Låter det kul och som något för dig? Då anmäler du dig här via vår hemsida:VEM PASSAR DET HÄR FÖR?

Den här frågestunden passar för alla som vill veta mer om fastighetsinvestering. Oavsett om du aldrig har investerat i fastigheter tidigare eller om du redan är igång och vill få tillfälle att ställa frågor till experter på den internationella fastighetsmarknaden. Ingen fråga är för liten eller för stor. Eftersom frågestunden är online kan du delta var du än befinner dig.

VARMT VÄLKOMMEN! /Property Effect teamet
Comments


bottom of page