top of page

LIVE: Öppen frågestund (Q&A) 12 November 2019Vi får många frågor varje dag via mail och telefonsamtal från personer som är nyfikna på fastighetsinvestering och som vill veta mer om möjligheterna, riskerna och hur det egentligen fungerar att komma igång.

Därför håller vi månatliga LIVE Q&A frågestunder ONLINE där du har möjlighet att ställa ALLA frågor du har kring fastigheter och fastighetsinvestering. Inga frågor är för små eller för stora och eftersom frågestunden är online kan du delta var du än befinner dig.

En ny form av Webinar

Det här är inget traditionellt webinar där bara vi som webinarledare håller ett föredrag, utan det ingår även en frågestund där alla mötesdeltagare ställer frågor och får svar av vår expertpanel. Det är självklart HELT KOSTNADSFRITT!


Vem passar frågestunden för?

Den här frågestunden passar egentligen för alla som vill veta mer om fastighetsinvestering. Oavsett om du aldrig har investerat i fastigheter tidigare eller om du redan är igång och vill få tillfälle att ställa frågor till experter på den internationella fastighetsmarknaden. Eftersom frågestunden är online kan du delta var du än befinner dig. Nästkommande Q&A är den 12 november mellan kl. 19.00 - 20.00 och du behöver registrera dig i förväg. Det gör du enklast genom att följa oss via sociala medier där vi alltid lägger upp en länk till registreringen någon dag innan. Här hittar du oss på Facebook: PROPERTY EFFECT FACEBOOKHoppas vi ses i nästa LIVE: Tuesday Q&A frågestund! OBS! Du ställer naturligtvis dina frågor helt anonymt om du önskar. VARMT VÄLKOMMEN! /Property Effect teamet
コメント


bottom of page