top of page

Hur påverkar din privatekonomi dina investeringar?

Många som kontaktar oss och är intresserade av fastighetsinvesteringar har inte något konkret och tydligt mål med vad de vill uppnå med sina investeringar. Många är dessutom helt nya på området och är av naturliga skäl försiktiga och osäkra på hur de ska komma igång. I synnerhet för att vara säkra på att de gör bra och trygga affärer. Mitt råd till dig är: innan du ens kliver in i någon form av investering - börja med att analysera DIG SJÄLV! Med det menar jag att reflektera över dina tanke- och beteendemönster kring pengar, ekonomi och affärer. Det är nämligen det som är helt avgörande för att du i slutänden ska kunna göra bra affärer - oavsett investeringsform.

Hur tänker du - och kanske framförallt: hur agerar du när det kommer till pengar, ekonomi och affärer? Och hur hanterar du din privatekonomi? I videoklippet nedan delar jag med mig av mina reflektioner och tankar. Bland annat kring hur ditt sätt att hantera din privatekonomi har en direkt inverkan på din förmåga att göra bra investeringar. Jag hoppas att du får vara frisk, kry och trygg i dessa upp och nervända tider. Ta hand om dig och dina nära och kära! Varma hälsningar,

/Linda Lindkvist, Property Effect PS. Du kan följa mig på: #lindasfrihetsresa #propertyeffect

Comments


bottom of page