top of page

Hur påverkas DU av Coronakrisen?

Det mesta handlar just nu om Coronakrisen och hur den påverkar oss alla på olika sätt. Nyhetssändningarna kablar ut en mängd information om konsekvenserna av virusspridningen och om den kamp som sjukvården, regeringar och företag för världen över. I denna löpeld av informationsspridning förutspås även enorma konsekvenser för världsekonomin.

Hur hanterar du den förändring som världen möter just nu? Hur väljer DU att påverkas av dessa tider? I videoklippet nedan delar jag med mig av mina reflektioner och tankar kring hur vi som individer väljer att möta det kaos som just nu råder runt om i världen. Jag hoppas att du får vara frisk, kry och trygg. Ta hand om dig och dina nära och kära! Varma hälsningar,

/Linda Lindkvist, Property Effect PS. Du kan följa mig på: #lindasfrihetsresa #propertyeffect

bottom of page