top of page

NYHET! Öppen frågestund (Q&A)Vi får många frågor varje dag via mail och telefonsamtal från personer som är nyfikna på fastighetsinvestering och som vill veta mer om möjligheterna, riskerna och hur det egentligen fungerar att komma igång.

Igår fick vi ett riktigt bra förslag från en av dem vi pratade med: "Kan ni inte hålla en öppen frågestund online på nätet så att det finns möjlighet att även få ta del av andras kloka frågor och era svar". Vi tyckte det lät som en helt fantastisk idé! Att ta del av andras frågor och svar är alltid mycket värdefullt! Ibland kanske vi inte ens vet alla frågor vi behöver ställa, men då kanske någon annan har kommit att tänka på dem istället.

En ny form av Webinar

Vi bestämde oss helt enkelt för att följa det tips vi fick och har därför lanserat en STÅENDE öppen frågestund (online) den första tisdagen varje månad kl. 20.00-21.00. Det kostar absolut ingenting och är något vi gör för att kunna hjälpa dig och många andra personer samtidigt.

Det här är alltså inget traditionellt webinar där bara vi som webinarledare håller en presentation, utan det är uppbyggt som en renodlad frågestund.

Vem passar frågestunden för?

Den här frågestunden passar egentligen för alla som vill veta mer om fastighetsinvestering. Här har du möjlighet att ställa ALLA frågor du har kring fastigheter och fastighetsinvestering. Inga frågor är för små eller för stora och eftersom frågestunden är online kan du delta var du än befinner dig. Vi håller på i 1 timme den första tisdagen varje månad mellan kl. 20.00 - 21.00 och du behöver registrera dig i förväg. Det gör du enklast genom att följa oss via sociala medier där vi alltid lägger upp en länk till registreringen någon dag innan. Här hittar du oss på Facebook: PROPERTY EFFECT FACEBOOKHoppas vi ses i nästa LIVE: Tuesday Q&A frågestund! OBS! Du ställer naturligtvis dina frågor helt anonymt om du önskar. VARMT VÄLKOMMEN! /Property Effect teamet


#Beeffectful #Propertyeffectbottom of page