top of page

Vilka områden ska du investera i?En vanlig fråga vi får är: VART ska jag investera? Det är faktiskt inte helt lätt att svara på rakt av. Vilket specifikt område och vilken marknad du ska investera i beror helt och hållet på din unika situation, din investeringsstrategi, vilket mål du har med dina investeringar (avkastningskrav) och din tillgång till kapital. Vill du bygga kapital (köpa och sälja) eller skapa kassaflöde genom hyresintäkter (uthyrning)? Vilken typ av uthyrningsform och målgrupp av hyresgäster vill du fokusera på? Och vill du vara aktiv eller passiv i fastighetsskötseln?


Som du märker är den här frågan inte helt enkelt att svara på. Börja med att sätta din investeringsstrategi och målen med din investering. Ta därefter hjälp av någon som är aktiv på den marknad du är intresserad av och ta del av dennes erfarenhet. Och slutligen: lär dig göra fördjupad områdesanalys för att kunna säkerställa att det område du tittar närmare på verkligen matchar alla dina krav i slutändan. Det vi tar till vår hjälp när vi gör områdesanalys är bland annat samhällsstatistik. Du behöver sätta dig in i hur populationen ser ut i det område du tittar närmare på. De parametrar du behöver undersöka är bland annat vad befolkningen arbetar med, hur de bor (vilken ägandeform som är vanligast, vilken typ av fastighet osv).


Under våra utbildningsprogram får du bland annat lära dig göra fördjupad områdesanalys så att du vet vilken typ av strategi som fungerar i olika typer av områden, redan innan du går in i en fastighetsaffär. Vill du ta del av en grundläggande videolektion helt UTAN KOSTNAD gör du det via länken nedan: >> SÅ KOMMER DU IGÅNG OCH LYCKAS MED FASTIGHETSINVESTERINGAR <<


Följer du oss på sociala medier? Där delar vi kontinuerligt med oss av Nyheter, Live sändningar och mycket mer.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram: Property Effect officiell Facebook sida Property Effect officiell Instagram sida Eller via hashtags:

#propertyeffect #beeffectful /Property Effect teamet

Comments


bottom of page