top of page

Så investerar du dig till ekonomisk frihet!Jag får ofta frågan HUR man investerar sig till ekonomisk frihet och VAD som krävs för att lyckas med sina investeringar. Då ställer jag alltid motfrågan: "Exakt HUR MYCKET behöver DU för att bli ekonomiskt fri?" Och nästa fråga blir ofta: "VAD är en investering för dig?" Jag upplever att många gör det här med investeringar och ekonomisk frihet svårare och mer komplicerat än vad det behöver vara. Och tyvärr har fortfarande alldeles för många den något felaktiga trosföreställningen att ekonomisk frihet är likställt med att vara mångmiljonär och att det krävs hundratals miljoner i investerat kapital för att uppnå det. Låt mig börja med att tydliggöra definitionen av ekonomisk frihet. Det innebär helt enkelt att du kan försörja din NUVARANDE livssituation genom alternativa inkomstkällor (avkastning på dina investeringar är en av dem). Om du vill investera dig till ekonomisk frihet krävs det med andra ord att dina investeringar ger tillräckligt med avkastning för att kunna täcka alla dina nuvarande levnadskostnader. Vi har alla unika levnadskostnader och den exakta siffran för att uppnå ekonomisk frihet är därför också unik för var och en av oss.


Hur uppnår du ekonomisk frihet genom investeringar? Det första steget är att ta reda på hur mycket inkomster (dvs. avkastning) du behöver för att bli ekonomiskt fri. För att ta reda på det behöver du börja med att ta reda på alla dina månadsutgifter. Och då menar jag ALLA dina utgifter, från alla dina fasta utgifter till de små extra utgifterna du unnar dig varje månad. Därefter tar du dina månadsutgifter x 12 för att få full koll på hur mycket utgifter du har varje år. När du har full koll på alla dina årliga utgifter så vet du också exakt hur hög avkastning du behöver på ditt investerade kapital för att du ska kunna leva på det. Men HUR MYCKET kapital behöver du då investera för att få den avkastning som krävs för att bli ekonomiskt fri? Och HUR gör du trygga, bra investeringar som hjälper dig att nå ekonomisk frihet? Och hur uppnår du ekonomiskt frihet snabbt?

I videon nedan delar jag med mig av hur du lyckas investera dig till ekonomisk frihet och EXAKT hur mycket investerat kapital som krävs för att få den avkastning som krävs. Dessutom delar jag med mig av hur du kan uppnå ekonomisk frihet snabbare.

Här nedan kan du ta del av videon (klicka på bilden):


Jag hoppas att du får mycket värde av den här videoinspelningen och önskar dig ett stort lycka till med att dina investeringar!

/Linda Lindkvist, Property EffectPS. Vill du bygga ut ditt nätverk med andra som liksom du är intresserad av fastigheter och investeringar? Vi har skapat en öppen community på Facebook för ALLA som är intresserade av att komma igång och lyckas med fastigheter och investeringar. Via länken här kan du ansöka om medlemskap: LYCKAS MED FASTIGHETSINVESTERING

bottom of page