top of page

Så skapar du en bra omgivning och RÄTT nätverk!En bra supportgrupp och ett bra nätverk är ovärderligt för att lyckas göra förändringar och att skapa nya resultat. Du har säkert hört uttrycket "Du är genomsnittet av de fem du umgås med mest" och av egen erfarenhet vet vi att det stämmer. Därför är det oerhört viktigt att du utvärderar och bygger ut ditt nätverk med RÄTT personer för att du ska lyckas åstadkomma nya resultat. I videon nedan delar vi med oss av hur du skapar rätt omgivning och hur du bygger ut ditt nätverk med rätt personer som hjälper dig att lyckas.

Här nedan kan du ta del av videon (klicka på bilden):


Vi hoppas att du får stort värde av den här videoinspelningen och önskar dig ett stort lycka till med att bygga ut ditt nätverk med personer som hjälper dig att lyckas!

/Property Effect teametPS. Vill du bygga ut ditt nätverk med likasinnade som liksom du är intresserade av fastighetsinvesteringar? Property Effect har en öppen community på Facebook för ALLA som är intresserade av att komma igång och lyckas med fastighetsinvestering. Via länken här kan du ansöka om medlemskap: LYCKAS MED FASTIGHETSINVESTERING

Comments


bottom of page