top of page

Vill du uppnå ekonomisk frihet snabbt?


Innan jag påbörjade min ekonomiska frihetsresa var alltid slutet av sommaren den tuffaste perioden för mig under året. När sköna, lata sommardagar led mot sitt slut försvann också känslan av att ha full frihet att spendera all tid jag önskade på det som betyder allra mest; mina barn, min familj, mina vänner och andra nära och kära. Känslan av livsfrihet byttes ut mot den inre rösten som ständigt skavde i mig och som sa att jag lät någon annan styra min tid och att jag inte levde det liv jag förtjänade. När min vändpunkt kom, i slutet av 2013 så hade jag ingen aning om vad eller hur jag skulle ta mig ur hamsterhjulet. Det enda jag visste var att mitt liv som under många år snurrat på i samma takt och till samma höga pris måste förändras. Och det snabbt. Min förändringsresa tog 3 år. Vilket är förhållandevis snabbt. Men hade jag vetat det jag vet idag hade den resan troligen gått både enklare, smidigare och hade kostat betydligt mindre pengar och energi. Jag möter ofta personer som vill ha extraordinära förändringar i livet och helst extraordinärt snabbt. Och många av dem ser ekonomisk frihet som lösningen på deras största problem: tids- och energibrist. Ekonomisk frihet har ju blivit lite av ett nytt trendigt modeord. Överallt pratas det om det här begreppet. I bloggar, i böcker, på föreläsningar och i TV soffor. Det pratas om levnadsstandard vs livskvalitet och många delar med sig av sina genvägar till att uppnå ett rikare liv. Men på vilket sätt är ekonomisk frihet egentligen nyckeln till en livsförändring? Och hur uppnår du i så fall den friheten? Många av de personer jag stöter på tror och hoppas på en snabb lösning, en "quick fix". Min erfarenhet är att större livsförändringar kräver extraordinära förändringar. Dessa förändringar kommer inte helt enkelt eller helt gratis, utan egen insats. Min väg till ekonomisk frihet har gått genom fastighetsinvesteringar, men det är bara ett av många verktyg du kan använda dig av. Det finns många olika vägar. Att investera i fastigheter (eller någonting annat) är relativt enkelt. Det kan vem som helst lära sig. Att lyckas uppnå ekonomisk frihet kräver dock något helt annat. Det kräver att du börjar i en helt annan ände än att fokusera på att inhämta tekniska investeringskunskaper.


Vad krävs för att uppnå ekonomisk frihet?


De senaste 2 åren har jag utbildat tusentals personer i ämnet ekonomisk frihet. Det jag har sett som är gemensamt för alla som lyckats göra de större förändringar som krävs är att de börjar i RÄTT ände! De börjar med att genomlysa sina beteendemönster, sina tankebanor, sitt levnadssätt och sina nätverk och relationer. Därefter är de också redo att ta del av de tekniska kunskaper som krävs. Och de klarar då även av att axla rollen som investerare, med allt vad det innebär. Och därigenom lyckas du uppnå ekonomisk frihet!


I en av mina live-sändningar tidigare i år delade jag med mig av min väg till ekonomisk frihet och vad det var som gjorde att jag lyckades göra min stora livsförändring på bara 3 år. I den här inspelningen får du också ta del av konkreta tips och råd kring hur du kan lyckas. Här nedan kan du ta del av videon (klicka på bilden):Jag hoppas du får glädje av den här videon och tveka inte att höra av dig till mig om du har frågor eller funderingar eller vill veta mer om hur du kan lyckas uppnå ekonomisk frihet. En viktig del av mitt liv idag och en av mina största passioner är att hjälpa andra att skapa de förändringar som krävs för att få det liv de förtjänar. Vill du komma i kontakt med mig direkt? Skicka ett mail till mig på: linda@propertyeffect.com så tar vi det därifrån! Ha en fantastisk dag och tack för att du tagit del av min historia! /Linda Lindkvist, Property Effect

#Beeffectful #Propertyeffect

PS. Vill du bygga ut ditt nätverk med andra som liksom du är intresserad av ekonomisk frihet, fastigheter och investeringar? Vi har skapat en öppen community på Facebook för ALLA som är intresserade av att komma igång och lyckas med fastigheter och investeringar. Via länken här kan du ansöka om medlemskap: LYCKAS MED FASTIGHETSINVESTERING


bottom of page