top of page

Hur hjälper en Sourcing Agent dig att lyckas med dina fastighetsaffärer?Pålitliga och professionella sourcing agenter (investerarmäklare) är ovärderliga för dig som vill lyckas som utländsk fastighetsinvesterare. De verkar lokalt på plats på den fastighetsmarknad du vill investera i och utgör en viktig del av ditt team (Powerteam) som hjälper dig göra trygga och framgångsrika fastighetsaffärer på distans. Deras lokalkännedom och värdefulla stöd under hela fastighetsprocessen är en viktig framgångsfaktor för att du ska lyckas. Men i många länder (Storbritannien inkluderat) är mäklarbranschen betydligt mer oreglerad än vad vi är vana vid i Sverige och det gör också att det är viktigt att du är noggrann i valet av vilken investerarmäklare du anlitar. I en kort video nedan får du träffa en av våra Sourcing Agenter som ingår i vårt team på plats i Storbritannien. I den här videon delar de med sig av vilket stöd de ger och hur de bidrar till att vi som utländska investerare kan göra trygga och säkra investeringar på distans. Samt vilka krav de ställer på den som söker investeringsmöjligheter i fastigheter i Storbritannien.

Videon är på engelska men är textad (OBS! tänk på att klicka på valet för visning av undertexter om du inte ser dessa). Här nedan kan du ta del av videon (klicka på bilden):


Vi hoppas att du får stort värde av den här videoinspelningen och önskar dig ett stort lycka till med dina investeringar!

/Property Effect teamet


#Beeffectful #Propertyeffect


PS. Vill du veta mer om hur du bygger ett professionellt och pålitligt Powerteam och hur du kan få möjligheten att komma i kontakt med våra experter på plats i Storbritannien är du varmt välkommen att höra av dig till oss direkt via e-post: info@propertyeffect.com

bottom of page