top of page

Skala upp dina investeringsinkomster

IMG_2843.JPG

PROPERTY ELITE MASTERPROGRAM

EFTER AVSLUTAT PROGRAM HAR DU:

Skapat grunden till en stabil fastighetsportfölj 

Expertteam på plats i UK och i Sverige

Tillgång till extern finansiering

Ett stadigt kassaflöde av passiva inkomster

Systematiserat din investerarverksamhet

Mastermind nätverk med professionella investerare

Omprogrammerat ditt mindset

NIVÅ 3

AVANCERAD

MÅLET

EKONOMISK FRIHET

KURSLÄNGD

12 MÅNADER

PLATS

ONLINE OCH 
I PERSON

VAD ÄR DETTA FÖR PROGRAM?

Det här är vårt mest avancerade program. Masterprogrammet är ett omfattande investerarprogram som löper över hela 12 månader. Vid sidan av flera onlinekurser ingår även live-utbildningar, veckovisa mentorsamtal samt exklusiva Mastermind träffar.

VEM PASSAR PROGRAMMET FÖR?

Masterprogrammet lämpar sig för dig som redan har gjort ett antal egna investeringar och är redo att skala upp din fastighetsportfölj för att snabbt uppnå ekonomisk frihet. Du behöver vara redo att lägga den tid och energi som krävs för att hantera fördjupade investeringsstrategier.  

VART GÅR PROGRAMMET?

Programmet sker online samt genom live utbildningar och Mastermind träffar, där du antingen deltar personligen eller via videoinspelningar.  Studietakten lägger du upp helt på egen hand och du har hela 10 olika live utbildningar att välja mellan i Sverige och UK under 12 månader. 

HUR FUNGERAR DET?

Du får dels tillgång till en kursportal med en mängd videolektioner och uppgifter. Sedan kan du delta personligen i 4x3 dagar live utbildningar eller ta del av inspelningarna av dessa i efterhand. Ställ frågor i din kursgrupp, till din mentor eller under de exklusiva Mastermind träffarna. 

NÄR STARTAR PROGRAMMET?

Masterprogrammet innehåller både online-innehåll och personligt deltagande vid live-utbildningar och Mastermind träffar. Du får tillgång till allt online materia i programmet i samma ögonblick du anmäler dig. Live-utbildningarna och Mastermind träffarna anmäler du dig till genom din mentor.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information om aktuella kursdatum och hur du anmäler dig. 

VARFÖR SKAPADES DETTA PROGRAM?

Vi vill utveckla fastighetsmarknaden och vill göra det tillsammans med andra likasinnade. Därför skapade vi ett program som hjälper oss lyckas med det. Det här är ett program i hästväg - för blivande mästare som vill hänga med på tåget och bygga och bemästra framtidens fastighetsmarknad. En utbildning som inte finns tillgängligt någon annanstans på den internationella investerarmarknaden. 

Elite Masterprogram innehåll

Under 12 månader hjälper vi dig utveckla din fastighetsportfölj till en helt ny nivå, med laserfokus på att du ska bli ekonomiskt fri. Du får alla förutsättningar för att systematisera och skala upp hela din investerarverksamhet.

Programmet erbjuder det ultimata upplägget genom en kombination av eget lärande online samt genom stöd av professionella mentorer, via live-utbildningar, exklusiva mastermind träffar samt en mindre kursgrupp av andra investerare.

Q&A WS.jpg

Det här ingår i Property Elite Masterprogram

Live-utbildningar 4 X 3 dagar (expertnivå i UK och Sverige)

Event inspelningar (från live utbildningarna)

Veckovisa Q&A mentorsamtal i en mindre kursgrupp

Exklusiva Mastermind träffar

24/7/365 support

2 X Online e-learning utbildningar (totalt 17 veckor kursmaterial)

Community med hundratals investerare

Elite Masterprogram live-utbildningar

I programmet ingår 4 X 3 dagar live-utbildningar med olika experter i Sverige och UK. Du kan välja att delta i dem personligen (mat och dryck ingår)  eller att ta del av dem i efterhand via HD-videoinspelningar. 

 

Här är ett axplock av de utbildningar du kan välja mellan:

Property WS.JPG

CO-LIVING CONCEPT

Så skapar du maximal avkastning genom yteffektiva co-living projekt.

Event6.JPG

SERVICED ACCOMODATION

Så kompletterar du din portfölj med strategiska Serviced Accomodation projekt.

20190126_104100.jpg

HMO LICENSING

Trygga din portföljavkastning genom fullt licensierade HMO´s. 

Preview 6.jpg

COMMERCIAL CONVERSION

Skala upp din portfölj genom konvertering av kommersiella fastigheter. 

Lär dig på det sätt som passar dig bäst

Lär dig när som helst, var som helst och i den takt som passar dig bäst. 
Masterprogrammet har ett träningsformat som erbjuder dig största möjliga flexibilitet och full support. 

intro-placeholder_vidyo.jpg

Mentorskap

Du får personlig coaching och mentorskap från experter som själva är professionella investerare och som ger dig råd och stöd under hela utbildningstiden. I kursen ingår veckovisa Q&A mentorsamtal i grupp, inspelningar, livestream sessioner och 24/7/365 support. Du bjuds dessutom in som VIP gäst till öppna live events några gånger per år.

Online e-learning plattform

Titta på pedagogiska träningsvideor i en fantastisk upplösning eller ladda ner lektionerna som skriftliga presentationer. Uppgifter och bonusmaterial finns också som nedladdningsbara filer. Du har tillgång till kursplattformen online från alla typer av datorer och mobila enheter, var som helst i världen du befinner dig, när som helst du vill.

Online.jpg

MODUL 4

Nätverk GÄLLANDE.jpg

Interaktiv community

Du får ta del av den fantastiska gemenskapen i en kursgrupp som består av hundratals andra investerare som befinner sig på samma nivå och våglängd som du. Bli inspirerad, ställ frågor och få hjälp, hitta nya idéer, skapa ett nytt professionellt nätverk, nya vänner, utvecklas och ha kul!

Live-utbildningar

I programmet ingår fördjupade live-utbildningar i Sverige och UK där du får en unik hands on träning av experter inom olika områden och dessutom får träffa andra investerare personligen. Du har fri access till 4 x 3 dagar live utbildningar (inkl. mat och dryck).

IMG_2843.JPG
20190127_110023.jpg

Elite Mastermind

Vi arrangerar ett antal exklusiva Mastermind träffar per år (mat och dryck ingår). Tillsammans utvecklar vi varandras investeringsstrategier, skapar nya samarbetskoncept samt konkreta planer kring att lyfta varandras investerarverksamheter till en helt ny nivå. 

EN HELT NY UTGÅNGSPUNKT

Caroline började sin ekonomiska frihetsresa 2018. Hon har idag flera fastighetsprojekt igång och har även skapat stora  förändringar i sitt mindset.

MINNS KNAPPT HUR DET VAR INNAN

Staffan har byggt ett team av experter på plats i UK och är idag i full gång med egna investeringar. Han minns knappt hur livet såg ut innan han började sin utbildning.

DET GICK VÄLDIGT FORT

Det gick snabbt för Rikard att bygga grunden till sin fastighetsportfölj. Direkt efter kursen köpte han två fastigheter och idag är han även delägare i en sourcingverksamhet i UK.

Är fastighetsinvestering något för dig?

Här tar du reda på det och kommer igång helt utan kostnad!

Här berättar några av våra tidigare kursdeltagare vad de tycker om våra utbildningar

Det här säger våra kursdeltagare

bottom of page