top of page
PE%20thank%20you_edited.jpg

 Om Property Effect 

 OCH VILKA VI ÄR 

SVERIGES #1 FRÄMSTA UTBILDNINGAR INOM FASTIGHETSINVESTERING

Property Effect är ett renodlat utbildningsföretag som sedan starten har utbildat tusentals svenskar inom fastighetsinvestering och att hitta vägen till en framtidstrygg ekonomi.

Vi är idag ett marknadsledande utbildningsföretag inom fastighetsinvesteringar. Alla våra utbildningar är på svenska och hjälper dig att göra trygga och framgångsrika fastighetsinvesteringar med en stabil avkastning.

Vi är övertygade om att vem som helst kan lära sig skapa en extra inkomstkälla genom fastigheter, oavsett tidigare erfarenhet och tillgång till startkapital. Vi vill göra fastighetsinvesteringar tillgängligt för alla som vill skapa en framtidstryggad inkomst. 


Alla våra kursledare äger själva framgångsrika fastighetsportföljer och har mångårig erfarenhet från branschen. 

Sveriges största utbildningsföretag inom fastighetsinvestering

Vi grundades av Linda Lindkvist och Michael Jansson som på bara 3 år lyckades byta ut sina lönearbeten mot inkomster från fastigheter och därigenom fick tidsfrihet och kunde skapa ett helt nytt liv för sig själva och sina familjer. Ett liv de tidigare bara kunde drömma om.

När de började ta emot omgivningens efterfrågningar på egenutvecklade utbildningar och mentorskap paketerade de sina kunskaper och erfarenheter i olika kurser och utbildningsprogram.

De flesta utbildningar inom fastighetsinvesteringar är bristfälliga och saknar det stöd och den handhållning som krävs för att lyckas.

Med anledning av det är våra utbildningar utformade på ett sätt som verkligen ger dig rätt stöd för att du ska kunna skapa en trygg inkomstkälla genom fastigheter. 


 

DU KAN LÄSA HELA VÅR HISTORIA HÄR

Vår historia
Vårt team av experter

Vårt team består av inspirerande och drivna fastighetsexperter som är baserade i både Sverige och Storbritannien. Vi har olika bakgrunder och expertkunskaper. Gemensamt har vi ett genuint intresse för människor, fastigheter och investeringar och vi har en omättlig hunger för att hjälpa andra förändra sina liv till det bättre. 

Alla våra kursledare och mentorer äger själva framgångsrika fastighetsportföljer och har mångårig erfarenhet från branschen. De har dessutom gjort resan från nybörjare till professionella investerare och har stött på många av de utmaningar du själv kan möta. Därför vet de vad som krävs för att du också ska lyckas och viken kunskap och vilket stöd du behöver på vägen.

PE thank you.png
Thapark.jpg
Lokal placering - global räckvidd

Vårt kontor ligger i Stockholm men vi har även fastighets- experter på plats i Storbritannien. Våra kunder finns över hela landet och runtom i världen. Eftersom de flesta av våra utbildningar sker online kan du gå dem oavsett var i världen du befinner dig. Alla våra utbildningar lär dig dessutom bli en professionell investerare som hjälper dig sköta alla dina investeringar på distans.

Av människor för människor

Allt vi gör syftar till att hjälpa andra människor att leva ett bättre liv. Vi har ett humant förhållningssätt och vårt motto är: Människor före vinst. Det genomsyrar vår företagskultur, hur vi tar hand om våra kunder, hur vi har utformat våra utbildningar och hur vi själva gör affärer. Det märks i vårt synsätt, i vårt förhållningssätt och i allt vi gör. Vi tror att den som ledsagas av goda värderingar och intentioner också gör goda affärer och vinster.

Property Effect grundades av människor för människor.

LÄS HELA VÅR FILOSOFI HÄR

IMG_5176.jpg

Är fastighetsinvestering något för dig?

Här tar du reda på det och kommer igång helt utan kostnad!

bottom of page