Våra kurser och utbildningar    

 LÄR DIG FASTIGHETSINVESTERING FRÅN GRUNDEN: 

SVERIGES #1 FRÄMSTA UTBILDNINGAR INOM FASTIGHETSINVESTERING

Våra kurser och utbildningar

Vilka av våra kurser och utbildningsprogram som är rätt för dig beror på din nuvarande kunskapsnivå och vilka mål du har. Vi erbjuder utbildningar både för dig som är nybörjare inom fastighetsinvestering och för dig som vill ta dina investeringar till en högre nivå. 
 

Våra utbildningar kombinerar tekniska investeringskunskaper med personlig utveckling, vilket gör dem unika i sitt slag. Vi ger dig även det personliga stöd som är helt avgörande för att du ska kunna växa in i rollen som professionell investerare.

Du har största möjliga flexibilitet gällande kursstart och studietakt och kan därför enkelt kombinera dina studier hos oss med en annan heltidssysselsättning. Eftersom vi redan har utbildat tusentals fastighetsintresserade så har vi också kunnat se och mäta den positiva effekt som utformningen av våra utbildningar har. 

 

Här nedan kan du läsa mer om våra olika kurser och utbildningsprogram:

BOOTCAMP_BILD 2020.png

Interior Design

(Nivå: Nybörjare)

PROPERTY BOOTCAMP

Under vår digitala Workshop (LIVE Online) lär du dig fastighetsinvestering från grunden och tar reda på om fastigheter passar för dig. Steg för steg får du lära dig  göra fördjupade analyser och beräkningar på fastighetsaffärer och mycket, mycket mer. 

HEMSIDA_STARTUP_LOGO 2021.png

PROPERTY START-UP

(Nivå: Nybörjare)

I den här omfattande onlinekursen får du lära dig grunderna till hur du kommer igång och lyckas med egna fastighetsinvesteringar, framförallt i Storbritannien. Du får konkreta verktyg och nycklar till att komma igång med trygga fastighetsaffärer, lär dig hur finansierings- och investeringsprocessen fungerar och mycket mer.

Preview 7.jpg

PROPERTY FAST TRACK 

(Nivå: Fördjupning)

Vårt mentorprogram lämpar sig för dig som verkligen vill satsa på fastighetsinvestering i UK. Du har tillgång till våra coacher/ mentorer i hela 12 månader och får allt stöd du behöver för att komma igång med dina första investeringar. Du får även livstids tillgång till investerarnätverk och vårt eget team av experter i Storbritannien.

IMG_2896.jpg

KOSTNADSFRI VIDEOLEKTION:

SÅ_BLIR_DU_FRI.png

KOSTNADSFRI E-KURS:

IMG_3965.JPG

PROPERTY ELITE MASTER

FASTIGHETSINVESTERING FRÅN GRUNDEN​

(Nivå: Nybörjare)

SÅ BLIR DU EKONOMISKT FRI - 5 ENKLA STEG
(Nivå: Nybörjare)

MASTERMIND PROGRAM

(Nivå: Avancerad)

KOSTNADSFRI Videolektion som avslöjar varför fastigheter är en trygg investering och ger en stabil extra inkomstkälla. Du får också lära dig vad som krävs för att komma igång med egna lyckade fastighetsinvesteringar från grunden.

Under fem gratislektioner guidar vi dig hur du kan bli ekonomiskt fri och ger dig handfasta tips och råd. Det är helt enkelt den perfekta kickstarten för dig som vill skapa mer valfrihet i livet! 

Vårt mest avancerade program passar för  dig som redan är igång med egna fastighetsinvesteringar och vill utöka din fastighetsportfölj samt maximera din avkastning genom kreativa investeringsstrategier. Onlinemoduler varvas med mentorskap och klassrumsundervisning i Sverige och UK.

Vad säger våra kursdeltagare?

Här berättar några av våra kursdeltagare vad de tycker om våra utbildningar

EN HELT NY UTGÅNGSPUNKT

MINNS KNAPPT HUR DET VAR INNAN

DET GICK VÄLDIGT FORT

Staffan har byggt ett team av experter på plats i UK och är idag i full gång med egna investeringar. Han minns knappt hur livet såg ut innan han började sin utbildning.

Det gick snabbt för Rikard att bygga grunden till sin fastighetsportfölj. Direkt efter kursen köpte han flera fastigheter och idag är han även delägare i en sourcingverksamhet i UK.

Caroline började sin ekonomiska frihetsresa 2018. Hon har idag flera fastighetsprojekt igång och har även skapat stora förändringar i sitt mindset. 

Våra utbildningar lämpar sig för dig som är i början av din investerarkarriär och snabbt och enkelt vill komma igång med att göra trygga, lönsamma fastighetsaffärer.

Property Effect är ett renodlat utbildningsföretag som sedan starten 2017 har utbildat tusentals svenskar inom fastighetsinvestering. Vi är idag Sveriges största utbildningsföretag inom fastighetsinvesteringar. Alla våra utbildningar är på svenska och hjälper den internationella investeraren att bygga en framgångsrik fastighetsportfölj med stabil avkastning. 

Här kan du läsa mer om oss:
OM PROPERTY EFFECT

Vill du veta mer om våra kurser och utbildningar och vilken av dessa som passar dig bäst? Då kan du boka ett kostnadsfritt utbildningssamtal med någon av våra kursledare som kan guida dig.

Är fastighetsinvestering något för dig?

Här tar du reda på det och kommer igång helt utan kostnad!