top of page

    Våra kurser och utbildningar    

SVERIGES #1 FRÄMSTA UTBILDNINGAR INOM FASTIGHETSINVESTERING

Våra kurser och utbildningar

Vilken av våra kurser och utbildningsprogram som är rätt för dig beror på din nuvarande kunskapsnivå och vilka mål du har samt vilken marknad du är intresserad av. Vi erbjuder introduktionskurser, intensivkurser, självstudiekurser och längre utbildningsprogram. Du kan även välja mellan kurser och utbildningar som har fokus antingen mot den svenska- eller den internationella fastighetsmarknaden.
 

Våra utbildningar kombinerar alltid tekniska investeringskunskaper med personlig utveckling, vilket gör dem unika i sitt slag och hjälper dig att axla rollen som professionell investerare.
 

Här nedan kan du läsa mer om våra olika kurser och utbildningsprogram:

BOOTCAMP_BILD 2020.png

Interior Design

(Nivå: Nybörjare)

PROPERTY BOOTCAMP

Intensivkurs. Under detta digitala träningsläger (LIVE Online) lär du dig fastighetsinvestering från grunden och tar reda på om fastigheter passar för dig. Steg för steg får du lära dig  göra fördjupade analyser och beräkningar på fastighetsaffärer och lär dig jämföra olika marknader med varandra. Efter denna kurs vet du även vad som krävs för att lyckas internationellt.

HEMSIDA_STARTUP_LOGO 2021.png

PROPERTY START-UP

(Nivå: Nybörjare)

I denna omfattande självstudiekurs lär du dig på egen hand grunderna till hur du kommer igång och lyckas med egna fastighetsinvesteringar i Storbritannien. Du får konkreta verktyg och nycklar till att komma igång med trygga fastighetsaffärer, lär dig hur finansierings- och investeringsprocessen fungerar och mycket mer.

Preview 7.jpg

PROPERTY FAST TRACK 

(Nivå: Fördjupning)

Detta mentorprogram lämpar sig för dig som vill satsa fullt ut på fastighetsinvestering i UK. Du har tillgång till våra coacher/ mentorer i hela 12 månader och får allt stöd du behöver för att komma igång med dina första investeringar. Du får även livstids tillgång till investerarnätverk och rekommenderade experter i Storbritannien.

SVE 2.png

(Nivå: Nybörjare)

FASTIGHETER I SVERIGE

SVERIGE KURSER (30).png
IMG_2896.jpg

MENTORPROGRAM SVERIGE  
(Nivå: Fördjupning)

PRIVATUTHYRNING SVERIGE
(Nivå: Nybörjare)

Introduktionskurs. Vill du lära dig grunderna inom fastighetsinvestering i Sverige? Då är det här helt rätt introduktionskurs för dig! Under denna kostnadsfria Workshop (Live Online) får du lära dig vad som krävs för att skapa en extra inkomstkälla genom fastigheter och hur du gör lyckade fastighetsaffärer på den svenska marknaden.

Denna självstudiekurs Online ger dig de kunskaper du behöver för att på egen hand komma igång och lyckas med privatuthyrning i Sverige. Vid sidan av ett omfattande kursmaterial ingår även 12 månader Q&A frågestunder med en fastighetsmentor.

Detta mentorprogram lämpar sig för dig som vill ta hjälp av en coach och mentor för att snabbt skapa en extra inkomst genom fastigheter i Sverige. Vid sidan av månatliga mentorsamtal ingår obegränsad tillgång till omfattande kursmaterial, avtal, mallar, verktyg, individuell konsultation med en fastighetsmentor och mailsupport. 

BOOTCAMP Info (21).png

KOSTNADSFRI VIDEOLEKTION:

SÅ_BLIR_DU_FRI.png

KOSTNADSFRI E-KURS:

IMG_3965.JPG

PROPERTY ELITE MASTER

FASTIGHETSINVESTERING FRÅN GRUNDEN​

(Nivå: Nybörjare)

SÅ BLIR DU EKONOMISKT FRI - 5 ENKLA STEG
(Nivå: Nybörjare)

MASTERMIND PROGRAM

(Nivå: Avancerad)

KOSTNADSFRI Videolektion som avslöjar varför fastigheter är en trygg investering och ger en stabil extra inkomstkälla. Du får också lära dig vad som krävs för att lyckas med fastighetsinvestering.

Under fem gratislektioner guidar vi dig i vad ekonomisk frihet innebär och ger dig även handfasta tips och råd. Det är helt enkelt den perfekta kickstarten för dig som är nyfiken på hur du skapar mer valfrihet i livet! 

Vårt mest avancerade program passar för  dig som redan är igång med egna fastighetsinvesteringar och vill utöka din fastighetsportfölj samt maximera din avkastning genom kreativa investeringsstrategier. Onlinemoduler varvas med mentorskap och klassrumsundervisning i Sverige och UK.

Vad säger våra kursdeltagare?

Här berättar några av våra kursdeltagare vad de tycker om våra utbildningar

EN HELT NY UTGÅNGSPUNKT

MINNS KNAPPT HUR DET VAR INNAN

DET GICK VÄLDIGT FORT

Staffan har byggt ett team av experter på plats i UK och är idag i full gång med egna investeringar. Han minns knappt hur livet såg ut innan han började sin utbildning.

Det gick snabbt för Rikard att bygga grunden till sin fastighetsportfölj. Direkt efter kursen köpte han flera fastigheter .

Caroline började sin fastighetsresa 2018. Hon har idag flera fastighetsprojekt igång och har även skapat stora förändringar i sitt mindset. 

Våra utbildningar lämpar sig för dig som är i början av din investerarkarriär och vill lära dig göra egna, lönsamma fastighetsaffärer.

Property Effect är ett renodlat utbildningsföretag som sedan starten 2017 har utbildat och tränat tusentals svenskar i att komma igång med egna fastighetsinvesteringar. Vi är idag Sveriges största utbildningsföretag inom fastighetsinvestering och hjälper den som vill få rätt kunskapsgrund för att göra egna fastighetsaffärer. De flesta av våra kurser och utbildningar är på svenska.

Här kan du läsa mer om oss: OM PROPERTY EFFECT

Vill du veta mer om våra kurser och utbildningar och vilken av dessa som passar just dig? Då kan du boka ett kostnadsfritt samtal med någon av våra kursledare som kan guida dig rätt.

Är fastighetsinvestering något för dig?

Här tar du reda på det och kommer igång helt utan kostnad!

bottom of page