• Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

©2019 Property Effect

PROPERTY EFFECT

UTBILDNINGAR

RESURSER

EXTRA

Våra utbildningar

KOM IGÅNG HELT UTAN KOSTNAD

SVERIGES #1 FRÄMSTA UTBILDNINGAR INOM FASTIGHETSINVESTERING I UK

Utbildningar

Vem som helst kan komma igång med fastighetsinvesteringar och bli ekonomiskt fri, oavsett startkapital och erfarenhet. Det som krävs för att du ska få ett ständigt växande kassaflöde av passiva inkomster varje månad och en trygg riskhantering är kunskaper. En investering i våra utbildningar är en investering i din framtid. Vi ger dig kunskaperna som gör dig till en framgångsrik fastighetsinvesterare på den internationella fastighetsmarknaden. 

Vi erbjuder olika typer av kurser och utbildningsprogram. Vilken av dessa som är rätt för dig beror helt och hållet på din nuvarande kunskapsnivå. Våra olika kurser och utbildningar lämpar sig både till dig som är helt ny inom området och till dig som vill ta dina investeringar till en högre nivå. 

 

Förutom att våra utbildningar ger dig de tekniska investeringskunskaper som krävs för att komma igång och lyckas med egna fastighetsinvesteringar så får du även det stöd och den personliga utveckling som är avgörande för att du ska kunna växa in i rollen som investerare och därmed ha full möjlighet att uppnå ekonomisk frihet. Eftersom vi redan har utbildat och hjälpt hundratals andra komma igång med egna fastighetsinvesteringar så har vi också sett och kunnat mäta den långsiktiga effekten av upplägget av våra utbildningar.

Våra utbildningsformat ger dig största möjliga flexibilitet både gällande kursstart och studietakt. De flesta av våra utbildningar sker dessutom online, vilket gör att du kan du delta var du än befinner dig. Våra kursdeltagare finns över hela landet och runtom i världen. Vi lär dig dessutom hur du sköter alla dina investeringar på distans.

Här nedan kan du läsa mer om våra kurser och program:

Interior Design

I den här omfattande onlinekursen får du lära dig grunderna till hur du kommer igång och lyckas med egna fastighetsinvesteringar, framförallt i Storbritannien. Du får all kunskap du behöver för att göra grundläggande analyser och beräkningar, hur du hittar finansiering och mycket mer.

PROPERTY START-UP

(Nivå: Nybörjare)

Vårt fördjupade program lämpar sig för dig som menar allvar och verkligen vill satsa på fastighetsinvesteringar. Du får oss som dina personliga coacher/mentorer i hela 12 månader och vi ger dig allt stöd du behöver för att komma igång med din första investering inom 3 månader. Du får även tillgång till vårt eget team av experter i Storbritannien.

Our clients are our number one priority, and we’ll go the extra mile to make sure they get the best from their investment. Have a specific project that requires our wealth of experience? Our services are designed to tackle even the most complex projects. To book a consultation, contact us today.

Vårt mest avancerade program passar för  dig som redan är igång med egna fastighetsinvesteringar och vill utöka din fastighetsportfölj samt maximera din avkastning genom kreativa investeringsstrategier. Onlinemoduler varvas med mentorskap och klassrumsundervisning i Sverige och UK.

PROPERTY FAST TRACK 

(Nivå: Fördjupning)

PROPERTY ELITE MASTER

(Nivå: Avancerad)

Vad säger våra kursdeltagare

Här berättar några av våra hundratals kursdeltagare vad de tycker om våra utbildningar

EN HELT NY UTGÅNGSPUNKT

MINNS KNAPPT HUR DET VAR INNAN

DET GICK VÄLDIGT FORT

Staffan har byggt ett team av experter på plats i UK och är idag i full gång med egna investeringar. Han minns knappt hur livet såg ut innan han började sin utbildning.

Det gick snabbt för Rikard att bygga grunden till sin fastighetsportfölj. Direkt efter kursen köpte han flera fastigheter och idag är han även delägare i en sourcingverksamhet i UK.

Caroline började sin ekonomiska frihetsresa 2018. Hon har idag flera fastighetsprojekt igång och har även skapat stora förändringar i sitt mindset. 

Våra utbildningar lämpar sig för dig som är i början av din investerarkarriär och snabbt och enkelt vill komma igång med att göra trygga, lönsamma fastighetsaffärer.

Property Effect är ett renodlat utbildningsföretag som sedan starten 2017 har hjälpt hundratals svenskar att komma igång med egna fastighetsinvesteringar. Vi är idag Sveriges största utbildningsföretag inom fastighetsinvesteringar i UK. Alla våra utbildningar är på svenska och hjälper den internationella investeraren att uppnå ekonomisk frihet genom en framgångsrik fastighetsportfölj med stabil avkastning. 

Här kan du läsa mer om oss: OM PROPERTY EFFECT

Utvalda videos

Här delar vi med oss av videoinspelningar som ger dig kunskaper kring fastighetsinvesteringar och hur du blir ekonomiskt fri.

SÅ UPPNÅR DU EKONOMISK

FRIHET SNABBT

SÅ INVESTERAR DU DIG FRI

SÅ GÖR DU BRA INVESTERINGAR

Här får du genvägarna till hur du uppnår ekonomisk frihet snabbt

Här får du svaren på hur du når ekonomisk frihet genom fastighetsinvesteringar.

Vad är egentligen en bra investering och hur säkerställer du att du gör sådana? Och hur hanterar du risker? Här får du tips på hur du gör

Är fastighetsinvestering något för dig?

Här tar du reda på det och kommer igång helt utan kostnad!