Köp din första fastighet inom 3 månader

PROPERTY FAST TRACK

EFTER AVSLUTAT MENTORPROGRAM HAR DU:

Din unika investeringsplan och investeringsstrategi

En tydlig plan över hur du uppnår ekonomisk frihet

Ett eget team i UK som arbetar för dig 

Företag samt bankkonto i UK

Ett nytt professionellt investerarnätverk

Hittat kapital till dina första investeringar

Omprogrammerat ditt mindset

NIVÅ 2

FÖRDJUPNING

VAD ÄR DETTA FÖR UTBILDNING?

Property Fast Track är ett12-månader långt mentorprogram där veckovisa mentorsamtal online i grupp och en kursgrupp med framgångsrika investerare ingår. Du får även tillgång till vårt team med experter i UK som ger dig fullt stöd genom hela investeringsprocessen, från att öppna bolag och bankkonto till att hitta och finansiera objekt samt sälja eller hyra ut dem. Vi håller dig helt enkelt i handen hela vägen fram till dina första investeringar och GÖR resan med dig!

MÅLET

DIN FÖRSTA INVESTERING

KURSLÄNGD

12 VECKOR

PLATS

ONLINE

VEM PASSAR UTBILDNINGEN FÖR?

Detta fördjupade program passar för dig som är i början av din investerarkarriär och som verkligen vill satsa på fastigheter och snabbt komma igång med egna investeringar. Du får oss som dina personliga coacher och mentorer och vi ger dig allt stöd du behöver för att du ska komma igång med dina första lyckade investeringar i Storbritannien. Programmet passar dig som vill ha handhållning och stöd av mentorer, andra investerare och kursdeltagare hela vägen.

VART GÅR UTBILDNINGEN?

Utbildningen går online och består av veckovisa moduler med träningsvideor, verktyg, uppgifter, bonusmaterial, mentorsamtal och

frågestunder i grupp samt en Facebook-community. Du lägger själv upp din egen studietakt och har obegränsad tillgång till kursportalen och allt kursmaterial på livstid. De veckovisa mentorsamtalen har du tillgång till i hela 12 månader.

HUR FUNGERAR DET?

Du får tillgång till en kursportal fylld med en mängd videolektioner och uppgifter. Titta på videolektionerna, slutför uppgifterna, använd de medföljande verktygen och mallarna. Ställ frågor i FB-gruppen eller till din mentor under gruppsamtalen. Dessa gruppsamtal har du tillgång till i hela 12 månader. Följ processen och få resultat. Under utbildningen hjälper vi dig även att starta eget företag och bankkonto i UK genom vårt kontaktnät och du får även livstids tillgång till vårt Powerteam på plats i Storbritannien.

NÄR STARTAR UTBILDNINGEN?

Fast Track är ett onlinebaserat kursprogram kombinerat med mentorskap och coaching i grupp. Utbildningen startar så snart du anmäler dig. Du kan planera din egen studietakt och slutföra programmet så snabbt eller långsamt som du önskar. Du har obegränsad tillgång till kursportalen, allt kursmaterial samt Powerteamet i UK på livstid.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information och anmälan. 

VARFÖR SKAPADES DENNA UTBILDNING?

Många som drömmer om att investera i fastigheter har svårt att komma igång. Vi vet av egen erfarenhet att det kan vara svårt att veta vart du ska börja, att behålla momentum, hitta finansiering och lyckas rekrytera rätt team av experter på den internationella fastighetsmarknaden. Den här utbildningen är genvägen vi själva hade behövt och den utbildning på svenska som vi saknade. Du kommer tveklöst igång med egna investeringar snabbt och enkelt genom denna kurs som är fylld av såväl teori som våra egna verklighetsbaserade kunskaper och erfarenheter.

Innehåll

Det här är den ultimata genvägen för att snabbt komma igång med egna fastighetsinvesteringar. Property Fast Track kombinerar tekniska investeringskunskaper med personlig utveckling och är fylld av såväl teori som våra egna verklighetsbaserade kunskaper och erfarenheter.

Du får stöd och hjälp av oss att öppna ditt företag och bankkonto i Storbritannien och du får även livstids tillgång till vårt team av experter (Powerteam) på plats i UK. Under hela utbildningstiden får du dessutom ovärderligt stöd av mentorer som själva är professionella investerare. Nedan hittar du delar av utbildningsinnehållet.

MODULINNEHÅLL

Mål- och tidsstyrning

Steg för steg handlingsplan

Framtidsvision

Fördjupad områdesanalys

Fördjupade beräkningar

Hitta din investeringsstrategi

Sätt dina avkastningskrav

Ekonomisk översikt

Investeringspyramiden

Konkret investeringsplan

Träffa ditt Powerteam

Områden att investera i

Privat finansiering

Investeraravtal

Lagar och regelverk finansiering

Affärspresentation

Start av ditt Ltd (investeringsbolag)

Skatteregler

Avdrag och utdelning

Externa långivare

Öppna bankkonto

Låneprodukter

Låneprocessen

Köp- och säljprocessen

Uthyrningsprocessen

Värderingsprocessen

Flervalsstrategier

Kreativ finansiering

Nätverk att gå med i

Joint Venture samarbeten

Affärsmannaskap

Behåll momentum

Finansiell och emotionell intelligens

Lär dig på det sätt som passar dig bäst

Lär dig när som helst, var som helst och i den takt som passar dig bäst. 
Fast Track har ett utbildningsformat som erbjuder dig största möjliga flexibilitet. 

Online e-learning plattform

Titta på pedagogiska träningsvideor i en fantastisk upplösning eller ladda ner lektionerna som skriftliga presentationer. Uppgifter och bonusmaterial finns också som nedladdningsbara filer. Du har tillgång till kursplattformen online från alla typer av datorer och mobila enheter, var som helst i världen du befinner dig, när som helst du vill.

Mentorskap

Du får personlig coaching och mentorskap från experter som själva är professionella investerare och som ger dig råd och stöd under hela utbildningstiden. I kursen ingår veckovisa Q&A mentorsamtal i grupp, inspelningar, livestream sessioner och 24/7/365 support. Du bjuds dessutom in som VIP gäst till öppna live events några gånger per år.

Interaktiv community

Du får ta del av den fantastiska gemenskapen i en kursgrupp som består av hundratals andra investerare som befinner sig på samma nivå och våglängd som du. Bli inspirerad, ställ frågor och få hjälp, hitta nya idéer, skapa ett nytt professionellt nätverk, nya vänner, utvecklas och ha kul!

EN HELT NY UTGÅNGSPUNKT

Caroline började sin ekonomiska frihetsresa 2018. Hon har idag flera fastighetsprojekt igång och har även skapat stora förändringar i sitt mindset.

MINNS KNAPPT HUR DET VAR INNAN

Staffan har byggt ett team av experter på plats i UK och är idag i full gång med egna investeringar. Han minns knappt hur livet såg ut innan han började sin utbildning.

DET GICK VÄLDIGT FORT

Det gick snabbt för Rikard att bygga grunden till sin fastighetsportfölj. Direkt efter kursen köpte han två fastigheter och idag är han även delägare i en sourcingverksamhet i UK.

Är fastighetsinvestering något för dig?

Här tar du reda på det och kommer igång helt utan kostnad!

Här berättar några av våra hundratals kursdeltagare vad de tycker om våra utbildningar.

Det här säger våra kursdeltagare

PROPERTY EFFECT

UTBILDNINGAR

RESURSER

EXTRA

  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

©2019 Property Effect