top of page

17:e Juni alt. 24:e Juni 2024:

 Introduktionskurs (Live Online): 

Lär Dig Lyckas Med Fastigheter 
Oavsett Konjunktur Och Marknad! 

Preview klicka video.png

Fastighetsinvestering 
Från Grunden 

Går det att göra fastighetsaffärer i det rådande världsläget? Under denna kostnadsfria Introduktionsutbildning Live Online får du svar på detta och mycket mer! Du får träffa erfarna fastighetsinvesterare, som visar vad som krävs för att skapa en extra inkomstkälla genom fastigheter och hur du gör lyckade fastighetsaffärer - oavsett konjunktur och marknad. 

Det här är något för dig som:

Är nyfiken på hur du skapar en extra inkomst och framtidstryggar din ekonomi genom fastigheter

Vill veta hur du gör trygga fastighetsaffärer och säkerställer din avkastning - oavsett konjunktur och marknad

Vill veta hur du hittar kapital till att göra fastighetsaffärer

Bilder landningssida - fyrkant.png

Under detta Live Online Event kommer du att få lära dig: 

Bilder landningssida - fyrkant.jpg
Bilder landningssida - fyrkant (2).jpg
Bilder landningssida - fyrkant (3).jpg
Bilder landningssida - fyrkant (1).jpg

 Möt våra fastighetsexperter  

Linda gick från att vara utbränd ledarskapskonsult med en förtvivlad känsla av att livet höll på att rinna henne mellan fingrarna - till att på bara 3 år uppnå ekonomisk- och tidsmässig frihet. Genom att bygga upp en framgångsrik fastighetsportfölj i UK - helt utan eget startkapital, lyckades hon skapa en extra inkomstkälla och hittade en ny väg till försörjning. Och därmed fick hon också större valfrihet och en bättre livskvalitet.

Hon anses vara en expert på kreativ finansiering och är en uppskattad föreläsare och mentor/coach. Hon är även medgrundare till utbildningsföretaget Property Effect som har inriktningen att lära svenskar att etablera sig på den internationella fastighetsmarknaden.

Privata insta - DELBAR BRILLIANCE.png

Linda Lindkvist, 
Medgrundare Property Effect

Fastighetsinvesterare, företagsledare & mentor 
 

OBS! Antalet platser i vårt mötesrum Online är begränsat! Säkra därför din gratisbiljett idag!

Privata insta - DELBAR BRILLIANCE (1).png

Michael Jansson, 
Medgrundare Property Effect

Fastighetsinvesterare, företagsledare och mentor 
 

Michael sadlade om från IT konsult till professionell fastighetsinvesterare och byggde upp en framgångsrik fastighetsportfölj i UK på bara 3 år.

Idag är hans huvudfokus att konvertera kommersiella fastigheter till bostäder. Han är även grundare och ägare till flertalet framgångsrika bolag och är medgrundare till utbildningsföretaget Property Effect som har inriktningen att lära svenskar att etablera sig på den internationella fastighetsmarknaden.

OBS! Antalet platser i vårt mötesrum Online är begränsat! Säkra därför din gratisbiljett idag!

Privata insta - DELBAR BRILLIANCE (2).png

Stefan Styhr, 
Fastighetsinvesterare, lammbonde och mentor 
 

Stefan har en bakgrund som Civilingenjör inom medicinsk teknik och har arbetat som IT-projektledare och utvecklingsledare. Idag driver han tillsammans med sin fru en lammgård på Gotland samt en framgångsrik fastighetsportfölj i UK.

Stefan brinner för att stötta andra att uppnå finansiell frihet och utvecklas till professionella investerare och är en uppskattad kursledare och fastighetsmentor hos Property Effect.

OBS! Antalet platser i vårt mötesrum Online är begränsat! Säkra därför din gratisbiljett idag!

PE Logo (White Background).png

Om Property Effect

Property Effect är Sveriges största renodlade utbildningsföretag inom fastigheter och fastighetsinvestering. Sedan starten 2017 har vi utbildat och tränat tusentals personer i att komma igång med egna fastighetsaffärer genom våra föreläsningar, kurser och utbildningsprogram. Vi är idag ett team på 47 personer och alla våra kursledare är själva fastighetsägare och aktiva professionella investerare med mångårig erfarenhet. Vi har lärt oss av många av de utmaningar du kan möta i branschen och vårt främsta fokus är att lära dig hur du själv gör egna fastighetsaffärer på ett tryggt och säkert sätt.

Vill du veta mer om oss? Då är du varmt välkommen att besöka vår hemsida:

PE Ikon för Vit bakgrund.png

DISCLAIMER:

 

Vi tror inte på "Get rich quick lösningar". Vi anser att det krävs mycket kunskap och eget hårt arbete för att nå framgång. Vi erbjuder endast utbildningar och enligt lag kan vi aldrig garantera dig framgångsrika resultat, vilket vi inte heller gör. Vi kommer att lära dig olika metodiker, strategier samt kunskaper som vi av egen erfarenhet vet krävs. Dina resultat beror däremot alltid i slutänden på ditt eget engagemang och din förmåga att omsätta dina kunskaper i verkligheten. Vi erbjuder dig hjälp och stöd på vägen för att du ska lyckas göra det.

 

Det innebär att ingenting på denna sida, eller på andra av våra hemsidor eller via e-post utskick är ett löfte om framtida resultat. De ekonomiska exempel och siffror vi delar med oss av ska endast ses som exempel för att illustrera vilka möjliga potentiella resultat du kan uppnå och ska därför inte ses som exakta eller som ett löfte om att du kommer få samma resultat. Alla våra exempel används endast i utbildningssyfte.


 

©2024 PropertyEffect.com

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

bottom of page