top of page

Mentorprogram Sverige

EFTER AVSLUTAT MENTORPROGRAM HAR DU:

Din unika investeringsplan och investeringsstrategi

En tydlig plan över hur du bor gratis

Värdefulla verktyg och mallar

Ett nytt professionellt investerarnätverk

Lösningar på finansiering

Stärkt din förmåga att axla rollen som investerare

NIVÅ 2

FÖRDJUPNING

VAD ÄR DETTA FÖR UTBILDNING?

Mentorprogram Sverige är ett12-månader långt mentorprogram därmånadsvisa mentorsamtal online i grupp och en kursgrupp med framgångsrika investerare ingår. Du får även stöd genom hela ditt prorgamår. Vi håller dig helt enkelt i handen hela vägen fram till dina första investeringar!

HUR FUNGERAR DET?

Du får tillgång till en kursportal fylld med en mängd videolektioner och uppgifter. Titta på videolektionerna, slutför uppgifterna, använd de medföljande verktygen och mallarna. Ställ frågor i FB-gruppen eller till din mentor under gruppsamtalen. Dessa gruppsamtal har du tillgång till i hela 12 månader. Följ processen och få resultat. Under utbildningen stöder och hjälper vi dig att komma igång med investeringar och uthyrning i Sverige.

VAD KOSTAR UTBILDNINGEN?

MÅLET

DIN FÖRSTA INVESTERING

KURSLÄNGD

12 MÅNADER

PLATS

ONLINE

VEM PASSAR UTBILDNINGEN FÖR?

Detta fördjupade program passar för dig som är i början av din investerarkarriär och som verkligen vill satsa på fastigheter och snabbt komma igång med egna investeringar och uthyrning. Du får oss som dina personliga coacher och mentorer och vi ger dig det stöd du behöver för att du ska komma igång med dina första lyckade investeringar och uthyrning i Sverige. Programmet passar dig som vill ha handhållning och stöd av mentorer, andra investerare och kursdeltagare hela vägen.

NÄR STARTAR UTBILDNINGEN?

Mentorprogrammet Sverige är ett onlinebaserat kursprogram kombinerat med mentorskap och coaching i grupp. Utbildningen startar så snart du anmäler dig. Du kan planera din egen studietakt och slutföra onlineprogrammet så snabbt eller långsamt som du önskar. Du har obegränsad tillgång till kursportalen, allt kursmaterial under dina 12 månader.

Är vårt mentorprogram rätt för dig? Du kan alltid boka ett kostnadsfritt utbildningssamtal med någon av våra kursledare som kan guida dig kring vilken av våra utbildningar som passar dig bäst. 

VART GÅR UTBILDNINGEN?

Utbildningen går online och består av 7 moduler med träningsvideor, verktyg, uppgifter, bonusmaterial, mentorsamtal och

frågestunder i grupp samt en Facebook-community. Du lägger själv upp din egen studietakt och har obegränsad tillgång till kursportalen och allt kursmaterial under ditt programår. De månadsvisa mentorsamtalen har du tillgång till i hela 12 månader.

VARFÖR SKAPADES DENNA UTBILDNING?

Många som drömmer om att investera i fastigheter har svårt att komma igång. Vi vet av egen erfarenhet att det kan vara svårt att veta vart du ska börja, att behålla momentum och hitta finansiering. Den här utbildningen är genvägen vi själva hade behövt som vi saknade. Du kommer tveklöst igång snabbt och enkelt genom denna kurs som är fylld av såväl teori som våra egna verklighetsbaserade kunskaper och erfarenheter.

Ord. kursavgift: 34 995 kr (inkl. moms)

Innehåll

Det här är den ultimata genvägen för att snabbt komma igång med egna fastighetsinvesteringar och uthyrning i Sverige. Mentorprogrammet kombinerar tekniska investerings- och uthyrningskunskaper med personlig utveckling och är fylld av såväl teori som våra egna verklighetsbaserade kunskaper och erfarenheter.

Du får stöd och hjälp av oss hur du startar eller fortsätter från där du idag är. Under hela utbildningstiden får du dessutom ovärderligt stöd av mentorer som själva är professionella investerare i Sverige. Nedan hittar du delar av utbildningsinnehållet.

MODULINNEHÅLL

Mål- och tidsstyrning

Steg för steg handlingsplan

Framtidsvision

Fördjupad områdesanalys

Fördjupade beräkningar

Hitta din investeringsstrategi

Sätt dina avkastningskrav

Konkret investeringsplan

Områden att investera i

Privat finansiering

Avtal

Lagar och regelverk

Affärspresentation

Avdrag och skatteregler

Uthyrningsprocessen

Värderingsprocessen

Flervalsstrategier

Kreativ finansiering

Affärsmannaskap

Behåll ditt fokus

Finansiell och emotionell intelligens

Lär dig på det sätt som passar dig bäst

Lär dig när som helst, var som helst och i den takt som passar dig bäst. 
Vårt mentorprogram har ett utbildningsformat som erbjuder dig största möjliga flexibilitet. 

intro-placeholder_vidyo.jpg

Online e-learning plattform

Titta på pedagogiska träningsvideor i en fantastisk upplösning eller ladda ner lektionerna som skriftliga presentationer. Uppgifter och bonusmaterial finns också som nedladdningsbara filer. Du har tillgång till kursplattformen online från alla typer av datorer och mobila enheter, var som helst i världen du befinner dig, när som helst du vill.

Mentorskap

Du får coaching och mentorskap från experter som själva är professionella investerare och som ger dig råd och stöd under hela utbildningstiden. I kursen ingår månadsvisa Q&A mentorsamtal i grupp, inspelningar, livestream sessioner och löpande support i vår kursgrupp. Du bjuds dessutom in som VIP gäst till öppna live events några gånger per år.

Online.jpg
Nätverk GÄLLANDE.jpg

Interaktiv community

Du får ta del av den fantastiska gemenskapen i en kursgrupp som består av andra investerare som befinner sig på samma nivå och våglängd som du. Bli inspirerad, ställ frågor och få hjälp, hitta nya idéer, skapa ett nytt professionellt nätverk, nya vänner, utvecklas och ha kul!

Är fastighetsinvestering något för dig?

Här tar du reda på det och kommer igång helt utan kostnad!

bottom of page