top of page

Är fastighetsinvestering något för dig?

Detta intensiva digitala träningsläger ger dig en fördjupad introduktion till fastighetsinvestering, där vi även jämför olika marknader. Under ett antal kursträffar LIVE Online tränar vi dig i hur du kommer igång med egna fastighetsaffärer - oavsett tidigare förkunskaper. Du har unik tillgång till kursmentorer under hela 2 veckor!

Property Bootcamp är perfekt för dig som vill ta reda på om fastighetsinvestering är något som passar dig och vad som krävs för att du även ska lyckas internationellt.

Denna Workshop hålls LIVE Online vid fasta kurstillfällen (samtliga kurstillfällen spelas även in). 

BOOTCAMP_LL_MJ_BILD 2021.png

PROPERTY BOOTCAMP (LIVE ONLINE)

EFTER AVSLUTAD KURS HAR DU:

Klargjort din personliga investeringsstrategi

Förståelse för fördjupade analyser och beräkningar på investeringar och fastighetsaffärer

Förståelse för hur du adderar förväntade värdeökningar och säkerställer avkastningen

Förståelse för investerings- och fastighetsprocessen

Förståelse för skatter, lagar och regelverk

Förståelse för hur du finansierar fastighetsaffärer

Ett nytt professionellt affärsnätverk

NIVÅ 1

NYBÖRJARE

MÅLET

DIN INVESTERINGSPLAN

KURSLÄNGD

6 WEBINAR OM  CA. 2 TIM/ST

PLATS

ONLINE (LIVE)

VAD ÄR DETTA FÖR KURS?

Under denna intensiva INTERAKTIVA workshop (LIVE online) får du konkreta verktyg och nycklar till hur du kommer igång och investerar i fastigheter. Vi går igenom steg för steg hur du bygger en egen lönsam fastighetsportfölj, gör fördjupade analyser och beräkningar på fastighetsaffärer. Du får även svar på hur du finansierar dina investeringar och mycket, mycket mer. 

VAD INGÅR?

Utöver att du under 2 veckor får utbildning och mentorskap av våra kursledare så ingår även en exklusiv kursgrupp där du har möjlighet att nätverka och lära känna andra fastighetsintresserade. Under kurstiden är även kursledarna aktiva och tillgängliga för frågor i denna kursgrupp.

Det ingår även en rad bonusar:

 

• En nedladdningsbar Workbook
 

• Exklusivt inspelat kursmaterial (3 tim)

 

• Räkneverktyg och checklistor

• Inspelning av samtliga Kursträffar samt obegränsad tillgång till detta material 

VEM PASSAR KURSEN FÖR?

Denna intensivkurs passar dig som är nyfiken på fastighetsinvestering och är i början av din investerarkarriär. Inga förkunskaper krävs för denna kurs. Kursledarna är själva professionella investerare och har mångårig erfarenhet från den internationella fastighetsmarknaden. De guidar dig på djupet genom alla grundläggande principer du behöver ha i åtanke, oavsett fastighetsmarknad. Dessutom kommer du få fördjupad insikt och förståelse för fastighetsmarknaden och investeringsprocessen i UK.

NÄR STARTAR KURSEN?

Vi håller vår Property Bootcamp ONLINE vid fasta kurstillfällen vid flera olika datum. 

Nästa kursstart: 12 maj 2024.

Läs mer om kommande kursstart nedan:

VAD KOSTAR KURSEN?

Kursavgift: 497 kr alt. 1 497 kr (inkl. moms)

I kursavgiften ingår även en mängd exklusiva bonusar utan extra kostnad.

VART GÅR KURSEN?

Utbildningen löper under en 2 veckors period och sker i form av ONLINE undervisning via ett antal Live sända Video möten (6 st. kursträffar om ca. 2 tim/ st.) Teori varvas med praktiska övningar och öppna frågestunder. Du kommer dessutom att ta fram en egen individuell investeringsplan. Samtliga LIVE Online Kursträffar spelas in och finns tillgängliga att ta del av även i efterhand.

VARFÖR SKAPADES DENNA KURS?

Detta digitala träningslägret ersätter vår tidigare fysiska helgkurs/Workshop (Property Masterclass).

Många drömmer om att framtidstrygga sin ekonomi genom att investera i fastigheter, men upplever att det är svårt att komma igång. Vi vet av egen erfarenhet att det kan vara svårt att veta vart du ska börja, hur du säkerställer att du gör rätt saker i rätt ordning och att hitta finansiering. Den här kursen ger dig den ultimata kickstarten inom fastighetsinvestering. Utöver att du får full förståelse för vad som krävs för att lyckas göra framgångsrika fastighetsaffärer så
tar vi även fram din egen unika investeringsplan tillsammans. Dessutom ingår medlemskap i ett exklusivt affärsnätverk du kommer ha stor glädje och nytta av på din fortsatta fastighetsresa.

Property Bootcamp innehåll

Under detta intensiva digitala träningsläger (Live ONLINE) får du konkreta verktyg och nycklar till hur du kommer igång och investerar i fastigheter. Vi går igenom steg för steg hur du bygger en egen lönsam fastighetsportfölj, gör fördjupade analyser och beräkningar på fastighetsaffärer. Du får även svar på hur du finansierar dina investeringar och mycket, mycket mer. 

Den här kursen ger dig den ultimata kickstarten inom fastighetsinvestering. Utöver att du får full förståelse för vad som krävs för att lyckas göra framgångsrika fastighetsaffärer så tar vi även fram din egen unika investeringsplan tillsammans.

KURSINNEHÅLL

Om oss.jpg

Det här ingår i Property Bootcamp

2 veckor mentorskap av professionella investerare

6 Kursträffar Live ONLINE  

Inspelning av samtliga Kursträffar

Teori och praktiska övingar

Fördjupade analys- och kalkylverktyg

Exklusiv kursgrupp

Workbook inkl. individuell investeringsplan

FRÅN NOLL KOLL TILL STADIG GRUND

Josef hade inga förkunskaper inom fastighetsinvestering men efter Online workshopen vet han exakt vad som krävs för att göra bra investeringar. En bra kurs för dig som vill lära dig investera från grunden, utan att behöva lägga ner en förmögenhet.

INSPIRATION OCH TRYGGHET

Efter att ha deltagit i en heldagskurs känner sig Hedvig inspirerad och har en större trygghet i att börja med egna investeringar. 

DE GÖR DET MED HJÄRTAT

På resan till att bli professionell investerare har Camilla stött på många utbildningsanordnare. Få av dessa brinner för att du verkligen ska lyckas på samma sätt som Property Effect gör. 

Här berättar några av våra tidigare kursdeltagare vad de tycker om våra Workshops.

Det här säger våra kursdeltagare

PASSAR ALLA SOM VILL HA PASSIVA INKOMSTER

Henry rekommenderar Property Effects workshop till alla som vill skapa passiva inkomster. Under kursen har han fått göra egna beräkningar och känner sig trygg i att själv komma igång med egna investeringar.

SUPERBRA ONLINEKONCEPT

Carina gick Property Bootcamp/ Online Workshop i september 2020 och är jättenöjd. Onlineformatet passade henne perfekt och gav henne en riktigt bra förståelse för analys, beräkningar och hur hon ska göra trygga fastighetsaffärer.

Är fastighetsinvestering något för dig?

Här tar du reda på det och kommer igång helt utan kostnad!

bottom of page