top of page

Lär dig fastighetsinvestering på bara 5 veckor

PROPERTY START-UP (GRUNDKURS)

EFTER AVSLUTAD KURS KAN DU:

Förstå och förutspå olika fastighetsmarknader

Maximera vinster och minimera risker

Investera med eller utan eget startkapital

Investera på distans

Bygga ett team av fastighetsexperter

NIVÅ 1

NYBÖRJARE

VAD ÄR DETTA FÖR KURS?

Denna onlinekurs är en fördjupad basutbildning där du får lära dig i detalj hur du kommer igång och lyckas med egna fastighetsinvesteringar, framförallt i Storbritannien. Då detta är en självstudiekurs styr du din studietakt helt på egen hand.

HUR FUNGERAR DET?

Varje vecka får du tillgång till en ny modul med en mängd videolektioner och uppgifter. Titta på videolektionerna, slutför uppgifterna, använd de medföljande verktygen och mallarna. 

MÅLET

DIN FÖRSTA INVESTERING

KURSLÄNGD

5 VECKOR

PLATS

ONLINE

VEM PASSAR KURSEN FÖR?

Vår grundkurs passar dig som vill lära dig fastighetsinvesteringar från grunden för att därefter komma igång med investeringar på egen hand. Men oavsett tidigare kunskap och erfarenhet så kommer du ha stor glädje av denna kurs då du får lära dig i detalj hur du kommer igång och lyckas med fastighetsinvesteringar, framförallt i Storbritannien. 

VART GÅR KURSEN?

Kursen går online och består av ett antal moduler med förinspelade kurslektioner, uppgifter, verktyg och bonusmaterial. Du lägger själv upp din egen studietakt och har obegränsad tillgång till kursportalen på livstid. 

NÄR STARTAR KURSEN?

Grundkursen är en onlinekurs och startar så snart du anmäler dig. Du kan planera din studietakt och slutföra kursen så snabbt eller långsamt som du önskar. Du har obegränsad tillgång till kursen på livstid.

VAD KOSTAR KURSEN?

Kursavgift: 14 997 kr (livstids tillgång)

VARFÖR SKAPADES DENNA KURS?

Denna kurs skapades eftersom vi såg att det saknades utbildningar på svenska som hjälper dig som är nybörjare att komma igång med egna fastighetsinvesteringar på den internationella marknaden (med huvudfokus på Storbritannien). Kursen är fylld av såväl teori som våra egna verklighetsbaserade kunskaper och erfarenheter.

Kursinnehåll

MODUL 1: FÖRSTÅ OCH FÖRUTSPÅ MARKNADEN

Grundkurs_modul5.jpg

Här får du kunskaper i hur du väljer rätt investerarmarknad. Vi går även igenom olika typer av investeringsstrategier och du får bekanta dig med de olika uthyrningsformer som finns. Du får lära dig hur du hittar de bästa fastighetsaffärerna och gör din egen research och analys. Du får även veta hur du bygger upp det perfekta teamet som hjälper dig göra säkra investeringar på distans.

MODUL 1

MODUL 2

MODUL 1

MODUL 2: FÖRDJUPADE BERÄKNINGAR

Grundkurs_modul2.jpg

Efter den här modulen kommer du vara ett proffs på att räkna på fastighetsaffärer och göra din egen riskanalys. Du får full koll på alla steg i köp- och säljprocessen samt alla kostnader i samband med inköp, renovering, uthyrning och försäljning. Här lär du dig också hur du maximerar dina vinster och minimerar dina risker och hur du skapar oändlig avkastning.

MODUL 2

MODUL 3: FINANSIERING

Grundkurs_modul3.jpg

Här lär du dig lyckas med investeringar även om du saknar eget startkapital. Vi tittar närmare på privat och extern finansiering och hur du lyckas med bankfinansiering. Du får också med dig värdefulla fakta som gör att du blir expert på att marknadsföra investeringar så att du aldrig behöver fundera över hur du ska finansiera de affärsmöjligheter som dyker upp.

MODUL 3

MODUL 4: LAGAR, REGLER OCH SKATTER

Grundkurs_modul4.jpg

Här får du lära dig alla steg i köp- och säljprocessen, vilka lagar, avtal och regler du behöver ha koll på samt vilket ansvar du har som hyresvärd. Du får också lära dig fördelarna med att investera i bolagsform och hur du enkelt sätter upp en bolagsstruktur i Storbritannien. Vi går även igenom vilka skatteregler som gäller och hur du använder dem till din fördel.

MODUL 4

MODUL 5: DU SOM INVESTERARE

You.jpg

I den här modulen får du reflektera över ditt mindset och hur du hanterar begränsande trosföreställningar och rädslor. Du lär dig bygga upp en stödjande omgivning och hur utökar ditt investerarnätverk. Du blir expert på att bygga långsiktiga professionella relationer, att sätta tydliga mål och behålla momentum. Allt för att du lättare ska kunna uppnå ekonomisk frihet och ha möjlighet att skapa din drömtillvaro.

EN HELT NY UTGÅNGSPUNKT

Caroline började sin ekonomiska frihetsresa 2018. Hon har idag flera fastighetsprojekt igång och har även skapat stora förändringar i sitt mindset.

MINNS KNAPPT HUR DET VAR INNAN

Staffan har byggt ett team av experter på plats i UK och är idag i full gång med egna investeringar. Han minns knappt hur livet såg ut innan han började sin utbildning.

OTROLIGT MYCKET VÄRDE

Andreas har aldrig varit med om att ha fått så mycket innehåll och information hos någon annan utbildningsorganisatör. Här får du verkligen lära dig hur du blir ekonomiskt fri och lyckas med fastighetsinvesteringar.

Här berättar några av våra tidigare kursdeltagare vad de tycker om våra utbildningar

Det här säger våra kursdeltagare

Är fastighetsinvestering något för dig?

Här tar du reda på det och kommer igång helt utan kostnad!

bottom of page