top of page

WORKSHOP/HELGKURS

Property Masterclass_Weekend.png

PROPERTY MASTERCLASS

EFTER AVSLUTAD HELGKURS HAR DU:

Din unika investeringsplan och investeringsstrategi

En tydlig plan över hur du uppnår ekonomisk frihet
genom fastigheter

Förståelse för fördjupade analyser och beräkningar på investeringar och fastighetsaffärer

Förståelse för investerings- och fastighetsprocessen i UK

Förståelse för lagar och regelverk

Förståelse för finansieringsprocessen och skatteregler

Ett nytt professionellt affärsnätverk

NIVÅ 1

NYBÖRJARE

VAD ÄR DETTA FÖR KURS?

Under denna intensiva helgkurs får du konkreta verktyg och nycklar till att hitta din unika väg mot ekonomisk frihet genom fastigheter. Vi går igenom steg för steg hur du bygger en egen lönsam fastighetsportfölj, gör fördjupade analyser och beräkningar på fastighetsaffärer. Du får även svar på hur du finansierar dina investeringar och mycket, mycket mer. 

VAD INGÅR?

Utöver att du under 2 heldagar får möjlighet att träffa professionella fastighetsinvesterare och andra fastighetsintresserade ingår även en rad bonusar:
 

• Individuell coaching ONLINE 30 min
 

• Medlemskap i exklusivt affärsnätverk

 

• Räkneverktyg

• Förmiddags- samt eftermiddagsfika

 

• VIP lunch 1 dag (inkl. mat och dryck)

MÅLET

DIN INVESTERINGSPLAN

KURSLÄNGD

2 DAGAR

PLATS

I PERSON

VEM PASSAR KURSEN FÖR?

Denna intensivkurs passar dig som är nyfiken på fastighetsinvestering och är i början av din investerarkarriär. Inga förkunskaper krävs för denna kurs. Kursledarna är själva professionella investerare och har mångårig erfarenhet från den internationella fastighetsmarknaden. De guidar dig på djupet genom alla grundläggande principer du behöver ha i åtanke, oavsett fastighetsmarknad. Dessutom kommer du få fördjupad insikt och förståelse för fastighetsmarknaden och investeringsprocessen i UK.

NÄR STARTAR KURSEN?

Vi håller vår helgkurs på flera orter i landet. Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information om aktuella kursdatum och hur du anmäler dig. 

VART GÅR KURSEN?

Utbildningen pågår i 2 dagar under en helg och sker i form av klassrumsundervisning. Teori varvas med praktiska övningar och du går hem med din egen individuella investeringsplan med en konkret handlingsplan som tveklöst hjälper dig skapa ett liv fyllt av tidsfrihet och ekonomiskt överflöd.

VARFÖR SKAPADES DENNA KURS?

Många som drömmer om att investera i fastigheter har svårt att komma igång. Vi vet av egen erfarenhet att det kan vara svårt att veta vart du ska börja, att behålla momentum, hitta finansiering och lyckas rekrytera rätt team av experter på den internationella fastighetsmarknaden. Den här kursen ger dig den ultimata kickstarten vi själva hade behövt. Du går hem med din egen individuella investeringsplan med en konkret handlingsplan som tveklöst hjälper dig skapa ett liv fyllt av tidsfrihet och ekonomiskt överflöd. Dessutom ingår medlemskap i ett exklusivt affärsnätverk du kommer ha stor glädje och nytta av på din fortsatta frihetsresa.

Property Masterclass innehåll

Under denna intensiva helgkurs får du konkreta verktyg och nycklar till att hitta din unika väg mot ekonomisk frihet genom fastigheter. Vi går igenom steg för steg hur du bygger en egen lönsam fastighetsportfölj, gör fördjupade analyser och beräkningar på fastighetsaffärer. Du får även svar på hur du finansierar dina investeringar och mycket, mycket mer. 

Du går dessutom hem med din egen individuella investeringsplan med en konkret handlingsplan som tveklöst hjälper dig skapa ett liv fyllt av tidsfrihet och ekonomiskt överflöd.

KURSINNEHÅLL

Om oss.jpg

Det här ingår i Property Masterclass

Live-utbildning 2 heldagar (vi erbjuder flera kursorter) 

Teori och praktiska övingar

Förmiddags- och eftermiddagsfika båda dagarna

VIP lunch en dag (inkl mat och dryck)

Exklusivt affärsnätverk

Fördjupade analys- och kalkylverktyg

Individuell coaching (30 min. online)

Workbook inkl. individuell investeringsplan

PASSAR ALLA SOM VILL HA PASSIVA INKOMSTER

Henry rekommenderar Property Effect till alla som vill skapa passiva inkomster. Under kursen har han fått göra egna beräkningar och känner sig trygg i att själv komma igång med egna investeringar.

INSPIRATION OCH TRYGGHET

Efter att ha deltagit i en heldagskurs känner sig Hedvig inspirerad och har en större trygghet i att börja med egna investeringar. 

DE GÖR DET MED HJÄRTAT

På resan till att bli professionell investerare har Camilla stött på många utbildningsanordnare. Få av dessa brinner för att du verkligen ska lyckas på samma sätt som Property Effect gör. 

Är fastighetsinvestering något för dig?

Här tar du reda på det och kommer igång helt utan kostnad!

Här berättar några av våra tidigare kursdeltagare vad de tycker om Workshopen.

Det här säger våra kursdeltagare

bottom of page