top of page
PE Logo (White Background).png

 Lördag 26 Augusti 2023:

 Introduktionskurs (Live Online) 

Lär Dig Vad Som Krävs 
För Att Komma Igång Och Lyckas Med Fastighetsinvestering i Sverige! 

Preview klicka video.png
Expressen Opt in sida aug 2023.png

 Fastighetsinvestering 
 i Sverige  

Vill du lära dig grunderna inom fastighetsinvestering i Sverige? Då är det här helt rätt kurs för dig! Under denna kostnadsfria interaktiva Workshop (4 timmar - Live Online), får du lära dig vad som krävs för att skapa en extra inkomstkälla genom fastigheter och hur du gör lyckade fastighetsaffärer på den svenska marknaden.

Kursen passar för dig som:

Är nyfiken på hur du skapar en extra inkomst genom fastigheter i Sverige

Vill veta hur du gör trygga fastighetsaffärer och att du gör saker i rätt ordning

Vill veta hur du finansierar fastighetsaffärer i Sverige

Bilder landningssida - fyrkant.png

Under denna Introduktionskurs kommer du att få lära dig: 

1.png
2.png
3.png
4.png

Kursledare:

LL o JE Sweden Summit.png

Alla våra kursledare och mentorer är själva professionella investerare och har mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen i Sverige och internationellt. De har utbildat över 10 000 fastighetsintresserade och kommer under denna grundkurs att guida dig på djupet genom alla grundläggande principer du behöver ha i åtanke om du vill investera på den svenska marknaden. 

OBS! Antalet kursplatser är begränsade! Säkra därför din gratisbiljett idag!

 Möt dina kursledare:  

Linda gick från att vara utbränd ledarskapskonsult med en förtvivlad känsla av att livet höll på att rinna henne mellan fingrarna - till att på bara 3 år uppnå ekonomisk- och tidsmässig frihet. Genom att bygga upp en framgångsrik fastighetsportfölj - helt utan eget startkapital, lyckades hon hitta en ny väg till försörjning. Och därmed fick hon också större valfrihet och en bättre livskvalitet.

Hon anses vara en expert på kreativ finansiering och är en uppskattad föreläsare och mentor/coach. Hon är även medgrundare till utbildningsföretaget Property Effect som utbildar dig som svensk i vad som krävs för att etablera sig på fastighetsmarknaden.

LL Sweden Summit.png

Linda Lindkvist, 
Fastighetsmentor Property Effect

Fastighetsinvesterare, företagsledare & mentor 

 

OBS! Antalet kursplatser är begränsade! Säkra därför din gratisbiljett idag!

JE Sweden Summit.png

Jakob E Saternus, 
Fastighetsmentor Property Effect

Fastighetsinvesterare, företagsledare och mentor 

 

Efter 17 år i Försvarsmakten sadlade Jakob om till att bli företagare och fastighetsinvesterare, för att få en bättre balans i livet. Idag lever Jakob och hans familj på fastigheter, vilket gör att han har gott om tid över för sitt stora intresse och engagemang i hållbart företagande. Tillsammans med sin fru Isabelle grundade han bolaget Main Home, som hjälper fler till ett gratis boende genom smart planering samt om-, till- eller nybyggnation för uthyrning.

 

Jakobs expertområde är att hitta den mest ekonomiska lösningen i småskaliga svenska fastighetsinvesteringar. Oavsett om det handlar om uthyrning privat eller i näring. 

OBS! Antalet kursplatser är begränsade! Säkra därför din gratisbiljett idag!

PE Logo (White Background).png

Om Property Effect

Property Effect är Sveriges största renodlade utbildningsföretag inom fastighetsinvestering. Sedan starten 2017 har vi utbildat och tränat tusentals personer i att komma igång med egna fastighetsinvesteringar genom våra föreläsningar, kurser och utbildningsprogram. Vi är idag ett team på 47 personer och alla våra kursledare är själva aktiva professionella investerare med mångårig erfarenhet. Vi har lärt oss av många av de utmaningar du kan möta i branschen och vårt främsta fokus är att utbilda dig som svensk i vad som krävs för att komma igång och lyckas på fastighetsmarknaden.

Vill du veta mer om oss? Då är du varmt välkommen att besöka vår hemsida:

PE Ikon för Vit bakgrund.png

DISCLAIMER:

 

Vi tror inte på "Get rich quick lösningar". Vi anser att det krävs mycket kunskap och eget hårt arbete för att nå framgång. Vi erbjuder endast utbildningar och enligt lag kan vi aldrig garantera dig framgångsrika resultat, vilket vi inte heller gör. Vi kommer att lära dig olika metodiker, strategier samt kunskaper som vi av egen erfarenhet vet krävs. Dina resultat beror däremot alltid i slutänden på ditt eget engagemang och din förmåga att omsätta dina kunskaper i verkligheten. Vi erbjuder dig hjälp och stöd på vägen för att du ska lyckas göra det.

 

Det innebär att ingenting på denna sida, eller på andra av våra hemsidor eller via e-post utskick är ett löfte om framtida resultat. De ekonomiska exempel och siffror vi delar med oss av ska endast ses som exempel för att illustrera vilka möjliga potentiella resultat du kan uppnå och ska därför inte ses som exakta eller som ett löfte om att du kommer få samma resultat. Alla våra exempel används endast i utbildningssyfte.


 

©2023 PropertyEffect.com

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

bottom of page