top of page

Vi lär dig fastighetsinvestering från grunden och hur du framtidstryggar din privatekonomi      

KOM IGÅNG HELT UTAN KOSTNAD

SVERIGES #1 FRÄMSTA UTBILDNINGAR INOM FASTIGHETSINVESTERING

Utbildningar och Events

Vi erbjuder kurser, utbildningsprogram och events som passar både för dig som är nybörjare inom fastighetsinvestering samt dig som vill ta dina investeringar till en högre nivå.
 

Live Events.png

Interior Design

KOSTNADSFRIA EVENTS
(Nivå: Nybörjare)

Vi erbjuder öppna, KOSTNADSFRIA Live föreläsningar och Webinar (online) som passar dig som vill lära dig mer om fastighetsinvesteringar från grunden och vill känna dig trygg i hur du gör säkra, lönsamma fastighetsaffärer. Vi erbjuder dessa föreläsningar och Webinar vid en rad olika tillfällen.

Preview 7.jpg
IMG_2843.JPG

Our clients are our number one priority, and we’ll go the extra mile to make sure they get the best from their investment. Have a specific project that requires our wealth of experience? Our services are designed to tackle even the most complex projects. To book a consultation, contact us today.

WORKSHOPS/HELGKURSER
(Nivå: Nybörjare)

UTBILDNINGSPROGRAM
(Nivå: Nybörjare - Avancerad)

Under våra Workshops/helgkurser får du konkreta verktyg och nycklar till att komma igång med egna fastighetsaffärer. Vi går igenom steg för steg hur du bygger en egen lönsam fastighetsportfölj, gör fördjupade analyser och beräkningar på fastighetsaffärer och mycket mer. 

Vi erbjuder en rad olika utbildningsprogram, från nybörjarnivå till mer avancerad nivå. Alla våra utbildningar är unikt anpassade utifrån din kunskapsnivå och erfarenhet. Vårt mest populära utbildningsprogram - Fast Track, ger dig möjlighet att växa in i fastighetsinvesterarrollen på ett helt unikt sätt. 

Vad säger våra kursdeltagare?

Här berättar några av våra hundratals kursdeltagare vad de tycker om våra kurser och utbildningar.

EN HELT NY UTGÅNGSPUNKT

MINNS KNAPPT HUR DET VAR INNAN

DU FÅR OTROLIGT MYCKET VÄRDE

Staffan har byggt ett team av experter på plats i UK och är idag i full gång med egna investeringar. Han minns knappt hur livet såg ut innan han började sin utbildning.

Andreas har aldrig varit med om att ha fått så mycket innehåll och information hos någon annan utbildningsorganisatör. Här får du verkligen lära dig hur du blir ekonomiskt fri och lyckas med fastighetsinvesteringar.

Caroline började sin ekonomiska frihetsresa 2018. Hon har idag flera fastighetsprojekt igång och har även skapat stora förändringar i sitt mindset. 

4997

BESÖKARE PÅ VÅRA EVENT

1276

KURSDELTAGARE 

287

EXAMINERADE MENTORSTUDENTER 

Våra utbildningar lämpar sig för dig som är i början av din investerarkarriär och snabbt och enkelt vill komma igång med att göra trygga, lönsamma fastighetsaffärer.

Property Effect är ett renodlat utbildningsföretag som sedan starten 2017 har hjälpt hundratals svenskar att komma igång med egna fastighetsinvesteringar. Vi är idag Sveriges största utbildningsföretag inom fastighetsinvesteringar i UK. Alla våra utbildningar är på svenska och hjälper den internationella investeraren att uppnå ekonomisk frihet genom en framgångsrik fastighetsportfölj med stabil avkastning. 

Utvalda videos

Här delar vi med oss av videoinspelningar som ger dig kunskaper kring fastighetsinvesteringar och hur du blir ekonomiskt fri.

SÅ UPPNÅR DU EKONOMISK

FRIHET SNABBT

SÅ INVESTERAR DU DIG FRI

SÅ GÖR DU BRA INVESTERINGAR

Här får du genvägarna till hur du uppnår ekonomisk frihet snabbt

Här får du svaren på hur du når ekonomisk frihet genom fastighetsinvesteringar.

Vad är egentligen en bra investering och hur säkerställer du att du gör sådana? Och hur hanterar du risker? Här får du tips på hur du gör

Vi som driver Property Effect äger själva framgångsrika fastighetsportföljer över hela världen

Alla experter i vårt team är själva aktiva investerare på den internationella fastighetsmarknaden. Vi har lärt oss av vår egen resa och kan därför hjälpa dig undvika de misstag vi själva gjort och komma igång med dina egna investeringar snabbt och enkelt. Vi vet vad som krävs för att lyckas eftersom vi själva har gjort resan från nybörjare till professionella fastighetsinvesterare. 

Kontakta Oss

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig inom kort.

Är fastighetsinvestering något för dig?

Här tar du reda på det och kommer igång helt utan kostnad!

bottom of page