top of page

  Sverige-kurser och utbildningar    

 FASTIGHETSINVESTERING OCH PRIVATUTHYRNING I SVERIGE: 

SVERIGES #1 FRÄMSTA UTBILDNINGAR INOM FASTIGHETSINVESTERING

Kurser och utbildningar med fokus på den svenska fastighetsmarknaden

Vilka av våra kurser och utbildningsprogram som är rätt för dig beror på din nuvarande kunskapsnivå och vilka mål du har. Vi erbjuder utbildningar både för dig som är nybörjare inom fastighetsinvestering och för dig som vill ta dina investeringar till en högre nivå. 
 

Alla våra utbildningar kombinerar tekniska investeringskunskaper med personlig utveckling, vilket gör dem unika i sitt slag. Vi ger dig även det personliga stöd som är helt avgörande för att du ska kunna växa in i rollen som professionell investerare.

 

Här nedan kan du läsa mer om våra olika kurser och utbildningsprogram som har fokus på den svenska fastighetsmarknaden:

SVE 2.png

Interior Design

(Nivå: Nybörjare)

FASTIGHETER FRÅN GRUNDEN

Vill du lära dig grunderna inom fastighetsinvestering i Sverige? Då är det här helt rätt introduktionskurs för dig! Under denna kostnadsfria Workshop (Live Online) får du lära dig vad som krävs för att skapa en extra inkomstkälla genom fastigheter och hur du gör lyckade fastighetsaffärer på den svenska marknaden.

SVERIGE KURSER (30).png

PRIVATUTHYRNING SVERIGE
(Nivå: Nybörjare)

Denna självstudiekurs Online ger dig allt du behöver för att komma igång och lyckas med privatuthyrning i Sverige. Vid sidan av ett omfattande kursmaterial ingår även 12 månader Q&A frågestunder med en fastighetsmentor.

IMG_2896.jpg

MENTORPROGRAM SVERIGE 
(Nivå: Fördjupning)

Vårt mentorprogram lämpar sig för dig som vill ta hjälp av en coach och mentor för att snabbare komma igång med att skapa en extra inkomst genom fastigheter i Sverige. Vid sidan av månatliga mentorsamtal ingår obegränsad tillgång till omfattande kursmaterial, avtal, mallar, verktyg, individuell konsultation med en fastighetsmentor samt 12 månader mailsupport. 

Våra utbildningar lämpar sig för dig som är i början av din investerarkarriär och vill lära dig att göra egna, lönsamma fastighetsaffärer.

Property Effect är ett renodlat utbildningsföretag som sedan starten 2017 har utbildat och tränat tusentals svenskar i att komma igång med egna fastighetsinvesteringar. Vi är idag Sveriges största utbildningsföretag inom fastighetsinvestering och hjälper den som vill få rätt kunskapsgrund i att lyckas med egna fastighetsaffärer. De flesta av våra kurser och utbildningar är på svenska.

Här kan du läsa mer om oss: OM PROPERTY EFFECT

Vill du veta mer om våra kurser och utbildningar och vilken av dessa som passar dig bäst? Då kan du boka ett kostnadsfritt samtal med någon av våra kursledare som kan guida dig.

Är fastighetsinvestering något för dig?

Här tar du reda på det och kommer igång helt utan kostnad!

bottom of page