top of page

Öppen frågestund (Q&A) 3 Mars 2020
Nu är det äntligen dags för vår populära LIVE Q&A frågestund ONLINE igen. Varje månad håller vi denna öppna frågestund i webinar format, där du har möjlighet att ställa ALLA frågor du har kring fastigheter och fastighetsinvestering direkt till vårt team av experter som själva är professionella fastighetsinvesterare. Du kan naturligtvis även vara med under frågestunden UTAN att ställa frågor.

Eftersom vi håller till online kan du delta var du än befinner dig. Vi håller på i 1 timme tisdag den 3 mars mellan kl. 19.00 - 20.00.


OBS! Du ställer naturligtvis dina frågor helt anonymt om du önskar.

En ny form av Webinar

Det här är inget traditionellt webinar där bara vi som webinarledare håller ett föredrag, utan det är utformat som en öppen frågestund där alla mötesdeltagare har möjlighet att ställa frågor och får svar av vår expertpanel. Det är självklart HELT KOSTNADSFRITT!

Du kan naturligtvis vara med under webinaret utan att ställa frågor.

Att ta del av andras frågor och svar är alltid mycket värdefullt! Ibland kanske du inte ens vet alla frågor du behöver ställa, men då kanske någon annan har kommit att tänka på dem istället. Låter det kul och som något för dig? Då anmäler du dig via länken nedan:VEM PASSAR DET HÄR FÖR?

Den här frågestunden passar för alla som vill veta mer om fastighetsinvestering. Oavsett om du aldrig har investerat i fastigheter tidigare eller om du redan är igång och vill få tillfälle att ställa frågor till experter på den internationella fastighetsmarknaden. Ingen fråga är för liten eller för stor. Eftersom frågestunden är online kan du delta var du än befinner dig.

DATUM & TID:


Tisdag 3 Mars kl 19.00 - 20.00 Webinaret kommer att ske genom Zoom och här är länken (OBS! Du behöver registrera dig i förväg)

Hoppas vi ses på tisdag, kl. 19.00!

/Property Effect teamet

(OBS! Mötesrummet online kan bara ta emot ett begränsat antal inloggade mötesdeltagare samtidigt. Så vill du verkligen vara med passa då på att registrera dig redan nu!)

VARMT VÄLKOMMEN! /Property Effect teamet
Comments


bottom of page