top of page

NYHET! Intervjuserie med investerare

Sedan starten 2017 har vi på Property Effect utbildat hundratals personer och hjälpt dem att komma igång med egna fastighetsinvesteringar. Under ett antal intervjutillfällen kommer du att få träffa några av våra studenter som delar med sig av sin fastighetsresa. I det första intervjutillfället får du träffa Stefan Styhr, föräldraledig IT projektledare som tillsammans med sin fru påbörjade sin fastighetsresa hösten 2019. Under det första året som professionella fastighetsinvesterare i UK har de byggt grunden till en framgångsrik fastighetsportfölj i rekordfart och har stött på både framgångar och utmaningar på vägen. Här nedan kan du ta del av intervjun med Stefan:

Vill du lära dig mer om fastighetsinvestering i UK? Kika under fliken: >> UTBILDNINGAR här på vår hemsida - där kan du bland annat ta del av en mängd olika kostnadsfria kurser och videolektioner.


PS. Du följer väl oss på sociala medier? Där delar vi kontinuerligt med oss av Nyheter, Live sändningar och mycket mer.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram: Property Effect officiell Facebook sida Property Effect officiell Instagram sida Eller via hashtags:/Property Effect teamet

bottom of page