top of page

Hur skapar du ENKLA passiva inkomster snabbt?Vad innebär passiva inkomster EGENTLIGEN? Och hur hjälper de dig att uppnå ekonomisk frihet? Definitionen av passiva inkomster är att du skapar ALTERNATIVA inkomstkällor som kommer in utan att du behöver byta din tid mot pengar. Det vill säga att du inte nödvändigtvis behöver gå till ett traditionellt lönearbete för att tjäna pengar. Många har dock villfarelsen av att passiva inkomster inte kräver någon arbetsinsats överhuvudtaget. Det ligger i själva verket långt ifrån sanningen. Det finns många alternativa vägar till passiva inkomster. Vi brukar skilja på 3 källor till passiva inkomster: INVESTERINGSINKOMSTER, PASSIVA AFFÄRSINKOMSTER och ÖVRIGA PASSIVA INKOMSTER. Ingen av dem är helt passiva till en början (vilket knappast någon alternativ inkomstkälla är).


I ett tidigare blogginlägg delade vi med oss vad ekonomisk frihet egentligen innebär och vad som krävs för att du ska nå dit genom investeringsinkomster. Som du säkert redan vet innebär ekonomisk frihet att du kan försörja din NUVARANDE livssituation genom alternativa inkomstkällor. Avkastning på investeringar kan vara en av dem. Att skapa en affärsverksamhet som på sikt genererar inkomster utan att du själv behöver vara verksam och arbeta i verksamheten är en annan. Att investera dig till ekonomisk frihet eller att bygga en affärsverksamhet som hjälper dig nå dit kräver oftast en hel del kunskaper. Och för att skaffa dig de kunskaper som krävs behöver du oftast investera både en hel del tid och pengar till en början. Men det finns faktiskt ENKLA sätt att skapa (hyfsat passiva) alternativa inkomstkällor som faktiskt varken kräver särskilt mycket kunskap eller pengar. Det är de här inkomstkällorna vi kallar för ÖVRIGA PASSIVA INKOMSTKÄLLOR. Och de flesta av oss har faktiskt ofta tillgång till fler av dessa inkomstkällor än vad vi tror.

I videon nedan delar vi med oss av hur du skapar dessa ENKLA alternativa inkomstkällor som kan bidra till att du uppnår ekonomisk frihet. Vi delar även med oss av tips och idéer på hur vi själva skapat dessa. Här nedan kan du ta del av videon (klicka på bilden):Vi hoppas att du får mycket värde av den här videoinspelningen och önskar dig ett stort lycka till med att skapa enkla alternativa inkomster!

/Linda & Micke, Property Effect


#Beeffectful #Propertyeffect

bottom of page