top of page

Nyckeln till framgång och livsfrihet!

Jag fick en riktigt BRA fråga nyligen: ”HUR i hela friden hann du med och hur hanterade du all stress och press när du började investera i fastigheter? Alltifrån ett krävande heltidsjobb till familjeliv (som ensamstående mamma) och att DESSUTOM påbörja en ny profession som investerare, med allt vad det innebär?

SVARET är: det gjorde jag inte. Jag var på håret nära att bränna ut mig. Och det rejält. 🤯🔥

Jag hade inte nycklarna DÅ som jag har IDAG (med alla erfarenheter i bagaget) om HUR jag skulle behålla balansen i livet.

Mångt och mycket i dagens samhälle är uppbyggt på att vi premieras genom att hålla ett högt tempo genom livet.

Att vi ständigt ska jaga nya och bättre resultat. Att ständigt hitta vägar att utvecklas. Att bli bättre på att GÖRA mer!

👍🏻Utveckling eller avveckling liksom. 👎🏻

Att ständigt springa eller bli omsprungen.

Samtidigt kablas det ut i alla medier hur de stressrelaterade ohälsotalen ökar och hur viktigt det är att stanna upp. Att vi behöver ”vara mer i nuet”. Sänka tempot. Vi översköljs av mindfulness metodiker. Work/life balans tips. Time management verktyg.

Den yttre stressen var egentligen inte problemet för mig. Utan min INRE stress som berodde på otillräcklighetskänslor. Och det var DE som höll på att göra mig sjuk. Det var DE som orsakade min egentliga inre stress. Inte allt jag hade att GÖRA.

I videoklippet nedan kan du ta del av några av mina tankar och funderingar kring att hantera sin tid och hur det påverkar dina möjlighet att uppnå framgång i affärer och äkta livsfrihet! Stort lycka till på din frihetsresa!

/Linda Lindkvist, Property Effect PS. Du kan följa mig på: #lindasfrihetsresa #propertyeffect

Comments


bottom of page